Asus X54C-SX535D, laptop office puternic

Întotdeauna mi-au plăcut laptopurile celor de la Asus datorită aspectului și a prețului competitiv, iar un model pe care eu îl recomand e acest Asus X54C-SX535D deoarece e ieftin, iar dacă dispui de un buget mare atunci poți să-ți cumperi chiar și un router Asus RT-N10LX, 150Mbps. Acest model de laptop are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar eu zic că e un best buy în momentul de față deoarece are un procesor i3-2310M.

Aspect

Aspectul e unul 8/10, fiind perfect pe post de laptop business ori pentru acasă. Având un ecran de 15.6 inci trebuie spus că că e numai bun pentru urmărit seriale de pe Internet și navigat. Portabilitatea laptopului nu e afectată negativ de mărimea ecranului deoarece notebook-ul cântărește undeva la 2.5 kilograme, motiv pentru care cred că nu o să vă fie greu să-l cărați într-o geantă de genul Hama SPORT23887.

Tastatura
Tastatura
Deschis
Deschis

Caracteristici tehnice

i3-2310M e un procesor care e incorporat în acest notebook PC, iar acest lucru ne spune că laptopul e foarte puternic. Poate rula chiar și jocuri deoarece palca video Intel HD 3000 din procesor e unul similar plăcii video GeForce 610M. La capitolul memorie RAM, modelul acesta stă extrem de bine deoarece are 8GB și din această cauză nu va trebui să adăugați mai mulți RAMi într-un viitor apropiat.
Stă bine la partea hardware, după cum vedeți, însă la partea software stă foarte rău deoarece nu are sistem de operare preinstalat.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare, iar dacă bugetul vă permite atunci v-aș recomanda un mouse optic Myria, cu fir, USB; ecranul e unul foarte clar, mulțumită rezoluției 1366×768; vine cu multiple porturi printre care se numără USB 3.0 și HDMI; hardul e unul foarte încăpător de 500 de giga și din acestă cauză o să puteți stoca câte fișiere doriți.
Contra: nu are Windows.

Concluzie

Dacă vrei un laptop ieftin și bun atunci acest model ar fi mai mult decât ok. Ar fi recomandarea mea pentru cineva care nu e pasionat de jocuri deoarece are placă video integrată, iar din acestă cauză prețul e ceva mai mic. Despre cum arată se poate vedea din preview-ul de alături și ce ar trebui să mai menționez e faptul că eu recomand să instalați Windows 7 sau 8 pe 64 biți.

Te-ar mai putea interesa