Asus X54C-SX303D

Un astfel de laptop Asus X54C-SX303D e unul ideal pentru cei ce nu doresc performanță grafică ci doar office. Deci e o variantă mai accesibilă la unul cu placă video dedicată. Nu e cea mai bună soluție pentru cei pasionați de jocuri deoarece acesta are doar o placă video integrată, dar la jocurile mai simple nu veți avea probleme. Din pozele de mai jos se poate observa că are suprafețe ușor texturate și tastatură înghesuită care e ideală pentru cei care scriu repede. O alternativă mai accesibilă cu Dual Core B815 ar fi X54C-SX161D. Însă dacă doriți performanțe maxime, X54C-SX303D e recomandarea mea și are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Deschis
De aproape

Specificații tehnice

Procesorul Core i3 e un model 2350M de 2.3 GHz care mi se pare ideal pentru orice tip de configurație. Din păcate sau din fericire ecranul său e unul lucios și spun asta pentru că prezintă atât avantaje (culori mai vii) cât și dezavantaje (se reflectă lumina). Acest ecran e unul de 15.6 inci LCD LED cu rezoluție destul de bună – 1366 cu 768 pixeli. Acest ecran vă permite să vizionați filme HD la o calitate decentă. Multitasking-ul e foarte bun în special că are 4 GB de RAM. Spațiul de stocare e mai mult decât satisfăcător – 750 GB.

Placa video integrată Intel HD Graphics 3000 e una destul de bună deoarece poate reda chiar și filme 1080p, iar datorită ieșirii HDMI, se poate conecta fără probleme un monitor/TV FullHD extern. La capitolele multimedia, porturi și comunicații are DVD, difuzoare stereo Altec Lansing, card reader, cameră web, ieșire VGA, un USB 3.0 (compatibil cu 2.0), ieșire HDMI, USB 2.0, microfon, ieșire audio și WLAN. Deci are două porturi USB, puteți conecta la ambele periferice cu interfață 2.0. Acumulatorul său e unul de 4 celule și care poate oferi circa 3 ore de funcționare. Sistemul de operare al său e Free DOS și poate fi înlocuit cu unul gen Windows 7 (recomand cel pe 64 de biți).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are port USB 3.0, HDMI, design foarte reușit, procesor de ultimă generație, are o autonomie decentă (chiar dacă e de 4 celule) și e fiabil.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Acest laptop Asus X54C-SX303D e unul dintre modelele office care le recomand  în special că vine de la un producător foarte bun și la capitolul fiabilitate stă foarte bine. Pentru a vă face o idee despre el, v-am postat și un clip cu un model X54:

Lasă un comentariu