Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X54C-SX041D

O alternativă la X54C-SX035D e modelul de laptop Asus X54C-SX041D care are procesor Pentium B960 și hard de 500 GB. Memoria RAM e aceeași de 2GB și GPU-ul e un Intel HD din seria HD2000 și e capabil să redea 720p fără probleme. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi evident că nu am ce comenta deoarece e foarte ieftin, iar designul e unul de nota nouă cu plus și asta o să o vedeți din imaginile de alături.

Poze

X54C-ul de față nu se diferențiază față de modelele din seria X54 cu nimic la aspect și are același design negru complet. Tastatura e una foarte comodă și are integrată chiar și partea de taste numerice din dreapta, adică tastatura numerică. Nu doar la interior arată bine , ci și la exterior și asta se poate observa din clipul video postat la final.

Deschis

Tastatura

Specificaţii tehnice

Având un ecran de 16,6 inci cu o rezoluție de 1366 pe 768 pixeli, Asus X54C-SX041D e perfect pentru vizionat serialele preferate de pe Internet ori DVD. Procesorul Intel B960 e unul nou fiind un Pentium Sandy Bridge și împreună cu cipul grafic HD raphics o să facă posibilă redarea filmelor 720p cât și a jocurilor nepretențioase.
Hardul e unul de 500 GB, iar memoria RAM e de doar 2GB și cred că e posibil să o măriți la 4GB, însă nu pot spune cu certitudine deoarece nu am deschis un astfel de laptop și nici nu am găsit informații cu privire la numărul de sloturi ori capacitatea maximă de RAMi.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, prețul e unul foarte mic, vine cu fiabilitatea Asus datorită garanției de 2 ani extensibilă la 4 ani, are multă tehnologie nouă incorporată printre care se numără porturile USB 3, procesorul Sandy Bridge și bateria de 4 celule care ține destul de mult.
Contra: era interesant dacă avea 4 giga de RAM.

Concluzie

Asus X54C-SX041D e un laptop care arată bine și se comportă decent, iar pentru a vedea cum arată vă invit să urmăriți preview-ul video de alături care unul decent. E cam întunecată filmarea și de aceea cred că ar trebui să creșteți luminozitatea monitorului. Nu vine cu OS și asta înseamnă că vă lasă pe dumneavoastră să alegeți ce doriți să instalați. Recomand Windows 7 și ar fi indicat să nu vă bateți capul cu XP deoarece nu știu dacă o să găsiți drivere compatibile pentru webcam și placa video.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mikey

    Acesta e laptopul office perfect daca vrei o solutie pentru a intra pe internet sau pentru a viziona un film HD. Arata decent, mai mult decat decent, si se comporta decent in jocuri de anul trecut. Bateria tine destul de mult si pe mine ma tine undeva la 3 ore si ceva cu toate setarile la minim. Daca vreti un laptop bun si ieftin atunci x54c ar fi excelent. Singurul minus ar fi ca nu e cu i3.

  • ion

    de ce toata lumea zice ca are hd 3000?

Lasă un comentariu