Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X54C-SX035D

Cei de la ASUS vin cu seria x54c care e una office deoarece laptopurile au procesoare dual core de tip Celeron sau Pentium. Un laptop din această generație ar fi laptopul Asus X54C-SX035D și vine cu procesor Celeron B815 și doar 2GB RAM. Din păcate nu are placă video dedicată, dar are integrat un GPU capabil să redea filme 720p, adică HD, fără vreo problemă. Dacă ești în căutarea uni laptop pentru internet, ascultat muzică și vizionat filme atunci acest model ar trebui să fie pe lista ta deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Acest X54C model Sx035D arată ca X54C-SX008D (un laptop despre care am mai scris). Aspectul e unul sobru și dacă o să vă uitați la preview-ul video de la final atunci o să vedeți că e foarte robust. Din imagini nu știu dacă se vede tastatura care e foarte ergonomică și cu care m-am obișnuit rapid și de aceea nu cred că aș putea trece de la un Asus la un alt model de laptop… sau mai bine spus la altă marcă.

Deschis

Tastatura

Specificaţii tehnice

Asus X54C-SX035D vine cu multe dotări printre care se numără porturile USB 3 și ecranul LED cu rezoluție HD+. Acest ecran va fi ideal pentru vizionat filme deoarece are rezoluție superioară filmelor 720p. Hardul e unul de doar 320 de giga, dar e foarte bun deoarece e rapid și neproblematic. Chiar dacă nu are placă video dedicată, GPU-ul caracteristic procesoarelor Sandy Bridge e unul foarte bun și e capabil să redea fluent filmele, iar jocurile simple vor merge și ele destul de bine.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, vine cu o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4, procesorul e un model nou de tip dual core, iar bateria acestui laptop va țien destul de mult chiar dacă are doar 4 celule. Nu vine cu sistem de operare, dar asta e un lucru bun deoarece așa nu va trebui să plătiți și Windows-ul, iar prezența tastaturii numerice e un lucru foarte util celor care folosesc multe Excel-ul.
Contra: nu are GPU cu memorie dedicată, memoria RAM e de doar 2GB și hardul nu are 7200rpm și putea fi de 500 GB.

Concluzie

Dacă vrei un laptop cu cel mai bun de pe piață atunci acest model ar fi o variantă. Nu va trebui să-ți faci griji cu driverele sau altele deoarece e un laptop destul de simplu. Nu vine cu OS și de aceea eu vă recomand să-i instalați Windows 7 și nu Windows XP ori alte OS-uri depășite.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Andrew

    Tocmai ce l-am vazut expus la un magazin si nu pot spune decat ca arata mult mai bine ca in pozele de pe net sau filmarile de pe Youtube. Culoarea e gri-maroniu si e vorba de un laptop premium chiar daca pretul e unul mic si din clip pare ca e realizat din materiale slabe. Nu e nicidecum realizat din materiale slabe si tastatura chiar daca nu-i chiclet e foarte comoda si arata mai mult decat decent.

  • mony

    eu am acest laptop si sunt foarte multumita de el ….cand l-am cumparat si am vazut cat de ieftin este am crezut ca nu o sa fie asa de preformant….. au am windows 7 la el …. filmele se vad foarte bine … eu l-am luat mai mult pentru intrenet

Lasă un comentariu