Asus X543UA, laptop cu Pentium Gold 4417U şi SSD

Asus X543UA e prezent în variantele X543UA-DM1761 şi X543UA-DM1943, unul fiind gri închis şi unul argintiu. Configuraţia e construită în jurul unui procesor Pentium 4417U care e foarte puternic, dovadă fiind cele 3185 puncte pe care le scoate la cpubenchmark.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din poza de alături se poate vedea cum arată modelul argintiu. Observaţi un design casic Asus şi prezenţa tastaturii numerice în parte a dreaptă.


Păreri pro şi contra

Modelul Asus X543UA e unul dotat cu un ecran de 15,6 inci a cărui rezoluţie e de 1920×1080 pixeli. Este un ecran numai bun pentru persoanele interesate de ceva pe care să poată vedea filme fără vreo pierdere de calitate. În scopuri ergonomice acest laptop are şi caracteristica „eye care”, aceasta presupunând că lumina albastră e filtrată.
Memoria RAM preinstalată e de 4GB, dar se pot instala maxim 12GB. Că tot am menţionat de memorie trebuie să spun că stocare se realizează pe un SSD de 256GB.
Placa video e reprezentată de un cip integrat în procesor, iar în felul acesta putem vedea filme la calitate HD şi Full HD.
La capitolul porturi are 3 USB-uri, HDMI, bluetooth şi wireless ac. Acest laptop e foarte subţire şi din această cauză nu are LAN, dar există adaptor pentru aşa ceva.
Portabilitatea acestui model e una exemplară prin faptul că are o greutate de puţin sub 2 kg şi o baterie care ţine 3-4 ore… în funcţie de ce faceţi pe el.

Acesta e un laptop perfect pentru sarcini de bază, iar instalarea unui sistem de operare precum Windows 10 îl va face bun şi la jocuri precum Lol sau dota. Sistemul poate fi instalat de pe un stick USB 3.0 sau ceva de genul.
Ca brand, Asus e unul fruntaş împărţind primele locuri cu Acer. Acest lucru se datorează faptului că laptopul e unul care are o fiabilitate excelentă.

Te-ar mai putea interesa