Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X543MA, laptop office excelent

Asus X543MA reprezintă o alegere de buget și care ar trebui luată în calcul dacă vă interesează spațiul de stocare mare – 1TB. Arată bine pe argintiu deoarece laptopul e mia vizibil și culoarea neagră e prea clasică. E vorba de X543MA-GO774 care e o alternativă la cele cu SSD de 256GB, pentru că acum puteți stoca mai mult. Laptopul reprezintă un gadget portabil care trebuie să fie prezent în orice locuință și poate fi folosit ca un desktop PC, dacă doriți (conectat la priză).

Designul ales de producător scoate în evidență ecranul și devine chiar mai plăcut când vizionați un film sau clip video. Chiar dacă nu e foarte scump, laptopul poate reda conținut media fără probleme că doar are un procesor nou cu 2 nuclee. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

E prezent un procesor din seria Gemini Lake, adică e vorba de Celeron N4000 de 2.6GHz care are placă video proprie. Plăcile video integrate se descurcă bine în cele mai multe cazuri, dar nu și când e vorba de jocuri 3D. Ecranul e cel clasic, însă laptopuri mai scumpe au rezoluție Full HD, dar e irelevantă dacă nu vizionați conținut 1080p.

Păreri pro și contra

Avem portul USB 3.1, preț atractiv, greutate redusă, unitate optică, se menține rece chiar și după câteva ore de utilizare. Ținând cont de procesor, nu veți putea face chiar orice pe el pentru că sunt câteva limitări, însă e de ajuns pentru navigare web și alte taskuri simple. E compatibil Windows 10 și nu aș încerca să instalez alt sistem de operare, pentru că nu oferă driverele necesare. Ecranul are o rezoluție bună, iar portul HDMI permite să conectați un monitor sau televizor mare.

Asus X543MA oferă posibilitatea montării a unei memorii suplimentare deoarece 4GB poate să nu fie de ajuns, iar aceasta e integrată. Alte serii de la acest brand oferă SSD în loc de hard disc, motiv pentru care se mișcă mai bine, însă nu aveți același spațiu pe el. Cu alte cuvinte, sunt dezavantaje de luat în calcul și numai voi puteți decide dacă vă deranjează sau nu.