Asus X542UR-DM431, laptop cu două sloturi de memorie RAM

Laptopul Asus X542UR-DM431 face parte dintr-o serie destul de populară deoarece e prezentă de mult timp pe piață, dar încă oferă soluții competitive. Veți observa că noua generație de procesoare Intel oferă mai multe nuclee, deci performanțele cresc semnificativ. Tot mai multe laptopuri oferă posibilități de upgradare și nu e nevoie de mai multe sloturi de memorie deoarece au apărut memorii de 8GB și 16GB. Spun asa pentru că 4GB nu e de ajuns pentru un așa procesor și e loc de mai bine.

Sunt tot mai multe laptopuri multimedia atractive în acest preț, doar că nu toate au noul i7 Kaby Lake R. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

A fost folosit cel mai nou i7 numit 8550U Kaby Lake R, care e construit pe aceeași tehnologie 14 nm, însă prezintă 4 nuclee. Deci față de seria precedentă, acesta ar putea fi folosit chiar și pentru taskuri mai dificile cum sunt jocurile 3D.

Ecranul pare să fie unul puțin mai bun deoarece are o rezoluție mai mare – Full HD. O imagine mai detaliată e bine-venită dar panelul pare să fie același. Pe serii diferite vedem noul display NanoEdge care oferă avantaje mai numeroase și care trebuie luate în calcul. Dacă nu petreceți mult timp în fața sa nici nu merită să investiți foarte mult într-un laptop. Cred că îl vreți pe acesta datorită procesorului său care e tot mai căutat deoarece consumă mai puțin decât cel HQ.

Păreri pro și contra

Poate fi folosit chiar și pentru a rula titluri precum PUBG, însă nu se pot seta detalii foarte mari datorită plăcii video și vă puteți gândi să puneți 8GB. Eu prefer SSD-urile pentru că totul pornește mai rapid și vă puteți gândi pe viitor la această soluție chiar dacă nu e cea mai spațioasă. Trebuie să știți că arată foarte bine acest laptop pe gri, dar pot fi variante și pe maro, însă numele e diferit.

Asus X542UR-DM431 poate fi folosit de orice utilizator deoarece are componente hardware foarte și chiar nu-i lipsește nimic, dar că modelul GeForce 930MX e inferior modelului MX150.

Te-ar mai putea interesa