Asus X542UR-DM240T, notebook cu 930MX și i5-7200U

Asus X542UR-DM240T e un laptop apărut de curând pe piață lăudându-se cu componente noi și sistem de operare preinstalat (Windows 10). Procesorul e un i5 care nu e doar performant, ci și eficient din punct de vedere energetic, acest lucru fiind arătat de sufixul U.
Grație componentelor și stabilității recomand un laptop din seria X542 celora interesați să vizioneze filme, să intre pe net și să joace jocuri nu prea complexe.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un laptop cu un excelent raport calitate-preț. Aspectul poate fi văzut din imaginea alăturată, dar și din clipul de la final. Se poate observa că designul e unul caracteristic Asus, nefiind aproape cu nimic diferit comparativ cu modelele anterioare.


Avantaje

Laptopul Asus X542UR-DM240T este unul cu componente de generație nouă printre care aș aminti procesor i5 Kaby Lake, SSD pe M.2 și placă video GeForce 930MX.
Ecranul e unul care dispone de o claritate foarte bună grație diagonalei de 15,6 inci, a rezoluției Full HD și panelului de calitate.
Totul va rula fluent deoarece procesorul i5-7200U e foarte rapid, iar stocarea se face pe SSD. Ne putem face o părere despre performanțele procesorului din scorul de 4670 puncte la benchmark care e dublu comparativ cu cel al unui procesor i3.
Pentru a vă putea juca diverse jocuri acest laptop e dotat cu placă grafică cu memorie dedicată – Nvidia GeForce 930MX.

Dezavantaje

Mi-ar fi plăcut să vină cu procesor quad core și cu placă video GTX… acesta fiind singurele dezavantaje pe care le vând eu. Ar fi fost interesant de văzut o configurație cu GTX 1050 sau ceva de genul.

Verdict

Acest laptop Vivobook 15 e unul modern dotat cu o mulțime de tehnologii utile pentru o răcire eficientă, ergonomie și protejarea ochilor (Eye Care pentru limitarea luminii albastre).
Datorită configurației și calității materialelor utilizate recomand acest model pentru acasă, dar și în scopuri business (are o mulțiem de porturi utile precum și sistem de operare).

Te-ar mai putea interesa