Asus X542UR-DM240, laptop argintiu cu SSD mare

Laptopul Asus X542UR-DM240 face parte din noua generației de laptopuri și se poate vedea că are un design mai elegant decât predecesoarele. Totuși, astfel ca viitoarele generații de laptopuri să aibă carcasă din aluminiu deoarece sunt mai rigide, portabile și sunt plăcute la atingere. Acest brand oferă seria S510 pentru cei care apreciază mai mult portabilitatea și eleganța. Laptopurile sunt tot mai populare deoarece doar gamerii înrăiți mai optează pentru desktopuri, dar se poate conecta un monitor la un laptop dacă vreți să vizionați filme pe un ecran mai mare.

Am pus o poză dar și un clip la final cu varianta aurie, dar în rest nu sunt diferențe estetice (doar componentele pot fi diferite). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ținând cont că are un procesor Intel Core i5-7200U, SSD mare și placă video dedicată, prețul laptopului e destul de bun. Chiar și dotările sale sunt interesante, dar probabil le știți deja de pe alte modele ale acestei serii. Totuși, ecranul FullHD nu e prezent pe multe laptopuri și cred că e un plus deoarece imaginea va fi una ceva mai detaliată. Nu e vorba de un ecran foarte avansat, dar și așa nu e unul foarte mare cum e în cazul monitoarelor.

Pe acesta e preinstalat sistemul de operare Endless OS, iar acest aspect e menționat în numele său (cele cu terminația D au FreeDOS, iar cele cu T au Windows 10). Acestea sunt mai accesibile decât cele cu Windows 10 deoarece nu se mai plătește licența. Ulterior, tot trebuie instalat acest sistem de operare pentru a putea folosi aplicațiile favorite, a rula jocurile favorite și altele.

Păreri pro și contra

Laptopul are pe lateral cele mai utile porturi, iar pentru conectarea perifericelor wireless, laptopul are bluetooth. Deci puteți spune adio adaptoarelor wireless și cablurilor din laptopului. Culoarea laptopului nu cred că are mare importanță, cred că-l alegeți pentru componentele sale.

Asus X542UR-DM240 e recomandarea mea pentru cei care vor un laptop multimedia ieftin dar și performant. Această serie oferă variante pe auriu, roșu, alb și argintiu, dar alte diferențe de construcția sau finisaje nu există.

Te-ar mai putea interesa