Asus X542UF-DM444T, laptop multimedia cu i5 quad core

În cazul în care vă doriți unul dintre cele mai bune laptopuri multimedia la un preț corect atunci vă recomand Asus X542UF-DM444T. Nu doar are niște caracteristici ok, dar vine la pachet cu Windows 10. Din această cauză eu zic că este un laptop complet – îl iei acasă și poți intra din prima pe net.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar noi primim un dispozitiv al anului 2018 cu unul dintre cele mai reușite procesoare de la Intel – i5-8250U.
Din imaginea alăturată se poate vedea că arată foarte bine, fiind un notebook PC disponibil pe culoarea argintiu mat (matte silver în engleză).

Asus X542UR DM055

Motive pro

Asus X542UF-DM444T e un notebook foarte avansat tehnologic deoarece vine cu procesor i5, RAM DDR4, SSD de tip M2 și altele. Procesorul i5 nu e unul obișnuit, ci e vorba despre unul quad core (cu patru nuclee) model i5-8250U. Acesta are performanțe similare modelelor de pe desktop și e la nivelul procesoarelor i7 din anii precedenți.
Dacă sunteți pasionați de jocuri atunci acest model are cip grafic GeForce MX130 2GB (e tot GeForce 940MX doar că e redenumit) care e mai mult decât decent mulțumită memoriei video dedicate.
Pentru ca dvs. să puteți folosi acest dispozitiv din prima pentru filme, lucru sau pentru ce l-ați cumpărat acesta vine cu Windows 10.
La capitolul stocare vine cu un Solid State mai special de tip M2. Acesta e de vreo 10 ori mai rapid decât un SSD convențional.
Ecranul e unul calitativ precum oricare alt ecran de la un laptop Asus. Din această cauză rezoluția de 1920×1080 pixeli e perfectă pentru un ecran de 15,6 inci. Iar, pentru ca imaginea să nu se reflecte are strat anti-glare (anti-orbire pe românește).

Motive Contra

Singurul minus ar fi prezența unității optice care face ca laptopul să aibă circa 2,3kg. Unitatea DVD nu are vreun sens în anul 2018 deoarece orice se poate instala de pe net, iar sistemul de operare e preinstalat.

Concluzii

Un astfel de laptop se adresează persoanelor interesate de ceva premium. Asus întotdeauna a fost în topul preferințelor la români și de aceea aceste laptopuri sunt prezente în configurații diverse pe site-urile online ale magazinelor.

Te-ar mai putea interesa