Asus X542UF-DM167, laptop accesibil cu i7-8550U și placă video dedicată

Laptopul din imaginea de jos se numește Asus X542UF-DM167 și nu e foarte popular pentru a apărut recent pe piață. Un laptop cu procesor Core i7 de la Intel e cea mai bună alegere office care o puteți face. Totuși, acesta are plac video GeForce MX130 pentru a reda conținut media 1080p și chiar anumite jocuri 3D. Dacă vreți doar să jucați jocuri pe un laptop, atunci ar trebuie să aveți un buget de peste 3000 de lei. Arată foarte bine pe argintiu pentru că scoate în evidență tastatura, dar și rama ecranului.

Are un preț foarte bun pentru ce oferă și ar trebui să vă gândiți să-i puneți o memorie RAM DDR4 suplimentară. Un SSD nu e obligatoriu dacă țineți să aveți cât mai mult spațiu de stocare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopurile din 2018 oferă un ecran Full HD pentru a vă bucura mai mult de detalii și caracteristici tehnice sunt mai bune la seriile profesionale (multimedia sau gaming). Cam toate laptopurile vin cu un slot liber pentru a oferi posibilitatea îmbunătățirii configurației, iar acest lucru se face ușor prin îndepărtarea șuruburilor din partea de jos. Doar mediile de stocare și memoria RAM pot fi înlocuite, restul hardware-ului fiind integrat.

Există serii similare care nu au unitate optică au o construcție puțin mai diferită și pot fi chiar mai ușoare. Însă, cred că nu vă interesează acest aspect ci mai degrabă ce oferă laptopul în acel preț.

Păreri pro și contra

Stă foarte bine la capitolul porturi și tehnologii fără fir, iar voi puteți folosi chiar televizorul ca monitor mai mare pentru că are ieșire HDMI. Sunt prezente toate tipurile de porturi USB chiar și cele cu viteză de transfer superioară – USB 3.0 și USB 3.1 tip C. Poate că portabilitatea nu e un punct forte pentru această serie, dar excelează la restul capitolelor.

Asus X542UF-DM167 nu costă foarte mult pentru că nu are sistem de operare și nu aveți foarte multe alternative. Eu aș alege Windows 10 pe acesta pentru că discutăm de un hardware nou și veți primi drivere doar pentru acesta.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Asus X542UF-DM167, laptop accesibil cu i7-8550U și placă video dedicată”

Comentariile sunt închise.