Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X542UF-DM057T, laptop cu i5-8250U și Windows 10

Asus X542UF-DM057T e un laptop al anului 2019 care se adresează atât segmentului business cât și cel casnic. Vincu procesor quad core i5, iar sistemul de operare e Windows 10. Fiind vorba despre un laptop din acest an are wireless ac, LAN Gigabit precum și o portabilitate excelentă (grație greutății reduse de 2,3kg și a bateriei care ține de la 4 ore în sus).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă mai mult decât ok din toate punctele de vedere.
Designul e unul specific seriei X542, iar tastatura e una ergonomică și ușor de curățat, adică de tip chiclet.


Păreri pro și contra

Laptopul Asus X542UF-DM057T e unul cu ecran de 15 inci cu rezoluție FHD și panel ok. Pentru ca lumina să nu se reflecte acest laptop are strat anti-glare pe ecran.
Unitatea optică e prezentă, iar din acest motiv eu zic că e un laptop bun pentru business. De asemenea are și Windows 10 care reprezintă un alt atuu pentru cei interesați de ceva pentru firma lor.
Placa video e una cu memorie dedicată, mai exact e vorba despre GeForce MX130 cu 2GB memorie video. Nu e o placă de gaming, ci doar una care vine să înlocuiască vechiile modele de 2GB, fiind aceleași lucru ,dar cu alt nume.
La capitolul conectivitate acest model are 3 porturi USB, VGA, HDMI, card reader, bluetooth și altele. Cela mai mult o să vă ajute placa de rețea foarte bună deoarece permite viteze mari de transfer de pe Internet.
Procesorul i5 e unul ok, dar pentru cei interesați de ceva mai rapid există și modele cu i7.

Concluzii

Pentru cei interesați de un laptop aspectiv și care să aibă performanțe bune în orice sarcină recomand acest notebook PC. Pe piață există alte modele, dar acesta e mai bun întrucât cei de la Asus fac dispozitive foarte fiabile.
Dacă vreți să-l faceți mai rapid atunci puteți instala un SSD de 256 sau de 128 de giga. E mai bine decât să-i instalați mai mulți RAMi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu