Asus X542UF-DM005, model multimedia cu i7-8550U

În cazul în care vă doriți un laptop multimedia de top atunci vă recomand ASUS X542UF-DM005. Acesta vine cu procesor i7 din seria a opta și cip grafic cu memorie dedicată. E un laptop bun la filme Full HD, jocuri nu prea complexe, editări video și alte sarcini solicitante. După cum am zis, nu e chiar un laptop pentru jocuri solicitante sau un laptop de gaming, chiar dacă jocurile vor rula bine.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un dispozitiv care va înlocui cu succes un desktop, deci poartă numele de desktop replacement. Puteți vedea că arată bine, designul fiind unul comun cu al seriilor X54x.


Pro

Modelul ASUS X542UF-DM005 vine cu procesor i7 78550U care e unul quad core din seria a opta. Performanțele sunt undeva cu 25 procente mai bune decât cele ale unui procesor i7 din seria a șaptea.
Diagonala acestui laptop e una de 15 inci, iar cu o rezoluție de 1920×1080 pixeli nu veți avea probleme cu filmele de orice calitate.
Capacitatea de RAM e una de 8GB, iar la spațiu de stocare are 1TB. În acest fel aveți suficientă memorie pentru orice.
Pentru jocuri acest dispozitiv are cip grafic GeForce MX130 de 2GB, iar in această cauză laptopul va putea rula jocuri fără probleme.
Unitatea optică a acestui laptop e prezentă, iar cu ajutorul ei pot fi instalate diverse programe ori un nou sistem de operare. Eu recomand Windows 10.

Contra

Nu dispune de un SSD, dar această componentă se poate achiziționa cu undeva la 150 lei maxim.

Concluzii

Dacă vă doriți un laptop subțire și care să aibă un preț ok, chiar dacă are componente performante atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Nu am menționat nimic despre conectivitate și de aceea trebuie să spun că stă extrem de bine la acest capitol deoarece are 4 porturi USB (din care unul e C și două 3.0), bluetooth, LAN Gigabit, wireless ac și card reader.

Te-ar mai putea interesa