Asus X542UA-DM815R, model cu i3-7100U și SSD

Dacă sunteți în căutarea unui laptop pentru sarcini office/multimedia atunci l-ați găsit – Asus X542UA-DM815R. Acesta e dotat cu procesor i3 Kaby Lake, Windows 10 și alte lucruri care-l fac rapid și ușor de utilizat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are caracteristici de top. Din poza de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model. Mai exact e un laptop argintiu cu aspect premium și cu o carcasă rezistentă.


Pro

Modelul Asus X542UA-DM815R e unul cu procesor dual core i3-7100U care are cip grafic integrat. E ajutat în sarcini solicitante de cei 4GB memorie RAM și SSD-ul de 256 de giga.
Laptopul poate fi folosit foarte bine și în mediul business deoarece e dotat cu Windows 10 Pro. Vă asigur că acesta e cel mai bun sistem de operare pentru un laptop și ar fi bine să vă faceți un backup după el.
Ecranul e clar deoarece are diagonală de 15,6 inci și rezoluție 1920×1080 pixeli. E un ecran foarte bun pentru filme și navigat pe Internet.
Stă excelent la partea de conectică deoarece are 4 porturi USB, wireless ac, LAN Gigabit și card reader.

Contra

Putea să aibă o greutate de sub 2kg dacă ar fi renunțat la unitatea optică. Acest fel de unitate nu are niciun sens în anul 2018 deoarece orice se poate instala de pe un stick USB ori de pe Internet.
Procesorul putea să fie unul quad core de tip i5 sau i7. În acest fel ar fi avut performanțe ceva mai bune în sarcini de editare video.

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un laptop office pentru sarcini diverse atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Avantajul de a avea Windows 10 pe acest notebook e faptul că totul rulează fin, e actualizat la zi și e sigur. Pe acest OS totul funcționează excelent și e compatibilitate maximă cu orice program și dispozitiv.

Te-ar mai putea interesa