Asus X542UA-DM524, notebook cu i7-8550U și UHD 620

Asus X542UA-DM524 e un laptop al anului 2018 și se remarcă cu procesorul i7 quad core din seria a opta precum și cu placa video UHD 620 (tot de la Intel). Datorită componentelor din dotare acest model se adresează persoanelor interesate de o „sculă” bună la toate (filme, navigat pe net și sarcini costisitoare).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un laptop care nu doar vine cu compoennte noi, ci și un dispozitiv cu o portabilitate excelentă.


Pro

Lapoptul Asus X542UA-DM524 e unul dotat cu procesor i7-8550U care are 4 nuclee și cip grafic Intel UHD 620.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar finisajul e unul anti-glare așa încât lumina să nu se reflecte de pe el.
La capitolul memorie acest model vine cu 4GB memorie RAM tip DDR4 și i se poate pune mai mult înturcât mai are un slot liber.
Internetul rulează la viteză maximă întrucât vine cu wireless ac și LAN Gigabit.
Bateria ține undeva la 4 ore, iar greutatea e una redusă de 2,3 kilograme.

Contra

Pentru stocare se folosește de un hard de 1TB, iar dacă vreți să-i faceți upgrade atunci cel mai bun lucru pe care-l puteți face e să-i puneți un SSD.
Având cip grafic integrat nu va fi așa de bun la jocuri, dar se va descurca decent în sarcinile video simple.

Concluzii

Pentru cei interesați de un model care să arate bine și care să se descurce formidabil în orice sarcină vă recomand modelul de față. E un laptop care poate fi integrat în categoria multimedia întrucât are toate componentele necesare pentru a rula orice film or isatini de tip multimedia.
Din clipul alăturat se poate vedea mai bine cum arată acest model și care sunt lucrurile care-l recomandă dpdv vizual.

Te-ar mai putea interesa