Asus X542UA-DM521T, notebook cu i5-8250U și Windows 10

Asus X542UA-DM521T e un laptop apărut la început de 2018, iar principalele lucruri cu care se evidențiază sunt prețul nu prea mare, procesorul quad core, disponibilitatea Windows 10 și cipul grafic Intel UHD.
Un astfel de notebook PC e pentru cei pasionați de filme Full HD ori care au nevoie de ceva foarte performant cu portabilitate bună (bateria ține până în 4-5 ore).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar în acesta e inclus sistemul de operare. Din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model din seria X542.


Păreri pro

Procesorul din acest Asus X542UA-DM521T e unul Intel cu patru nuclee, mai exact un i5-8250U. Nu e un procesor obișnuit deoarece vine dotat cu cip grafic Intel UHD 620, iar din această cauză e capabil de a reda inclusiv conținut UHD/4K.
Ecranul e unul măricel de 15,6 inci cu rezoluție Full HD și strat anti-glare așa încât lumina să nu se reflecte.
Memoria sistemului (cea RAM) e una de 4GB, iar pentru stocare se folosește de un hard de 1TB.
Conectarea la net se poate face cu sau fără fir deoarece are LAN Gigabit și wireless ac. Evident că a doua metodă e preferată pentru conectare, dar prima e cea mai stabilă și poate fi utilizată alături de un roiter mai slab.

Păreri contra

Putea să aibă SSD și cip grafic cu memorie dedicată. Primul lucru poate fi corectat prin faptul că se poate înlocui hardul cu un SSD ori să puneți un caddy în locul unității DVD.
Unitatea DVD are o vagă utilitate. În ziua de azi se poate instala orice de pe un stick ori de pe net.

Concluzie

Modelul acesta e unul perfect pentru persoanele interesate de ceva stabil, fiabil și cu performanțe ridicate.
Din clipul de alături puteți vedea cum arată acest model, adică faptul că arată precum orice alt X542, doar că are Windows și unele componente diferă.

Te-ar mai putea interesa