Asus X541UV-XX743T, laptop cu Windows licențiat

Un laptop ca acest Asus X541UV-XX743T vine cu Windows 10 și se vede foarte bine din numele său. Performanțele oferite sunt acceptabile deoarece are componente bune pentru a putea fi inclus în segmentul multimedia. Discutăm de o placă video suplimentară cu memorie video dedicată care ajută în jocuri dar și aplicații profesionale. Procesorul e cel mai important deoarece majoritatea aplicațiilor se folosesc de ele și chiar dacă e numai Dual Core, oferă un scor de performanță bun.

Din poza de jos se vede foarte bine combinația de culori, dar la interior sunt componente mult diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Asus X541UV DM729

La un preț atât de bun veți primi un procesor destul de popular pentru că e performant – i3-6006U. Puteți încerca diverse pe acesta doar că nu e construit pentru sarcini grele, pentru acelea există laptopuri profesionale sau cu un hardware mult mai scump. Laptopul acesta poate fi upgradat cu 8GB dacă considerați că vă este de folos în anumite aplicații sau jocuri.

Pentru un buget mai mare puteți lua în calcul componente ceva mai diferite însă nu e nevoie să cheltuiți prea mult dacă nu aveți nevoie de ceva diferit. Un laptop nu costă mult pentru că nu necesită periferice multe și un mouse mărește productivitatea de cele mai multe ori. Modelele wireless sunt cele mai apreciate pentru că sunt mici și ușor de transportat, nu mai e acel cablu lung și deranjant.

Păreri pro și contra

Laptopul acesta e un media player portabil decent cu numeroase porturi și cu un suport media ceva mai variat deoarece are Windows. Dacă nu sunteți mulțumiți de ecranul său pentru că nu e FHD sau nu are o rezoluție foarte mare, atunci se poate conecta un TV sau monitor cu ajutorul unui cablu HDMI. Calitatea audio oferită de acele difuzoare e decentă și nu e nevoie de mai mult dacă vizionați un film într-o cameră mică.

Asus X541UV-XX743T înlocuiește cu succes un desktop pentru că nu costă mult și nu necesită upgrade-uri viitoare. Multe laptopuri sunt destul de grele, iar cel de sus are numai 2 kg.

Te-ar mai putea interesa