Asus X541UV-GO1486, laptop cu tastatură albă

Laptopul Asus X541UV-GO1486 e unul din trei modele care au aceeași configurație și preț, doar că au o culoare diferită. Veți face o alegere bună indiferent pentru care veți opta în final deoarece discutăm de un hardware nou. Aș putea spune că e un laptop multimedia datorită procesorului și plăcii video, adică poate rula fără probleme fișiere media 720p și multe jocuri la detalii mici. Chiar dacă nu are tastatură iluminată, tastatura sa e vizibilă pentru că e pe alb.

Laptopurile colorate sunt desul de puține pe piață pentru că nu toate brandurile le oferă, însă un model pe albastru deschis cred că v-ar plăcea pentru că e mult mia vizibil decât nul negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noua generație de procesoare Intel pentru laptopuri are o placă video puțin mai diferită, însă cea dedicată e mult mai performantă pentru că memoria e dedicată.

Sunt și laptopuri Full HD, dar acesta e unul mai ieftin, motiv pentru care are o imagine doar HD. Indiferent de rezoluția ecranului, performanțele laptopului rămân neschimbate și puteți pune o memorie RAM mai mare dacă cei 4GB sunt prea puțini. Se poate îmbunătăți și timpul de pornire al aplicațiilor cu un SSD performant, dar depinde și de alegere. Personal, aș alege un SSD mai accesibil cu o garanție mai mare.

Păreri pro și contra

Ținând cont că are un ecran HD, placa video 920MX poate rula destul de multe jocuri la detalii mici, poate chiar și medii. Oricum, nu cred că l-ați lua special pentru jocuri, ci vă doriți un laptop în loc de PC. Veți beneficia de o portabilitate mai bună, aveți mai mult spațiu pe lângă birou, reduceți număr de cabluri (dispune conectivitatea wireless), conectivitate decentă. Chiar dacă nu are multe porturi, e de apreciat că sunt diversificate.

La acest Asus X541UV-GO1486 se poate conecta un monitor sau TV pentru a viziona un conținut media preferat, în cazul în care creți o imagine mai generoasă. Ecranul unui laptop nu e foarte mare pentru că distanța față de el e mică, dar sunt și laptopuri de 17 inci care poate v-ar interesa (costă mai mult).

Te-ar mai putea interesa