Asus X541UV-GO1485, laptop alb cu GeForce 920MX

Laptopul Asus X541UV-GO1485 e unul dintre numeroasele laptopuri albe oferite de acest brand și nu mai sunt atât de rare cum au fost în anii trecuți. Indiferent cum arată un laptop, îl doriți pentru performanțele sale adică pentru hardware-ul său. Laptopul acesta arată mul mai bine în realiate decât în pozele de prezentare și se vede cel mai bine din poza de jos. Seamănă foarte mult cu generația precedentă, doar cu câteva diferențe. Există și alternative pe alte culori dacă nu vă place acesta, care costă la fel pentru că au aceleași componente.

Din poza de jos se vede destul de bine că e complet alb și că are un ecran destul de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Hardware-ul unui laptop e foarte important atunci când nu aveți un alt laptop sau un desktop. Același lucru pot spune și despre dotările sale. N-aș putea spune că-i lipsește ceva în acest preț dar e loc de mai bine. Ecranul său are o protecție lucioasă care oferă și avantaje, imagine mai luminoasă și colorată.

Chiar dacă nu vine cu multă memorie RAM, nici nu e nevoie de mai mult deoarece sistemul necesită foarte puțin. Oricum, nu cred că veți folosi placa video GeForce 920MX. Toate laptopurile prezintă porturi USB, însă doar generațiile ni oferă USB tip C. Deci se poate lua un stick de memorie corespunzător pentru a instala Windows 10 pe acesta, iar viteza de copiere e foarte bună. De aceea lipsa unității optice nu e un minus, nu-i prea mai văd rostul.

Păreri pro și contra

Această configurație e mult peste cele office cu Intel Pentium . Îmi place această serie deoarece oferă exact ce aveți nevoie, iar pentru performanțe ceva mai mari e nevoie de un buget superior. Depinde și ce vreți să faceți pe el, că nu are sens ce mai scump dacă vă rezumați la taskuri simple.

Asus X541UV-GO1485 e un laptop care chiar impresionează în acest preț și se pot juca chiar și jocuri pe acesta, dar titlurile chiar recente nu pot fi rulate la detalii mari. Oricum, rezoluție maximă care o puteți alege e 720p pentru că atâta are și ecranul.

Te-ar mai putea interesa