Asus X541UV-GO1484, laptop roșu cu Kaby Lake

Laptopul Asus X541UV-GO1484 e dar unul din trei modele disponibile care cred că v-ar interesa deoarece nu costă mult, arată bine și se mișcă decent. Procesorul e foarte important la un gadget în special dacă rulează Windows 10 deoarece necesită un hardware ceva mai avansat. Procesoarele Core i3 sunt lansate ceva mai târziu indiferent de platformă și acum avem un Kaby Lake. Varianta Refresh care va fi lansată va fi ceva mai performantă.

Din poze se vede foarte bine că e nu e în totalitate pe roșu, ci e o combinație de roșu cu negru.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Core i3-7100U e unul destul de avansat motiv pentru care scoate un scor de performanță destul de mare. Acesta are nevoie de o memorie RAM suficientă, iar cei 4GB par să fie de ajuns și așa are numai 1 slot de memorie RAM. Ecranul acestui laptop are o diagonală de 15,6 inci, însă nu are cea mai bună rezoluție disponibilă pentru această diagonală.

Hardul său e cel clasic și poate fi înlocuit cu altul dacă nu vă place sau se poate opta pentru ceva mai mic (un SSD). Spre deosebire de alte componentele, mediile de stocare sunt tot mai accesibile sau pentru aceiași bani aveți o capacitate ceva mai mare.

Păreri pro și contra

Discutăm de o serie care a devenit destul de populară deoarece a oferit numeroase configurații atractive. Cea de sus e numai bună pentru cei care vor un laptop bun pentru orice dar nu puteți avea pretenții foarte mari într-un buget atât de mic. Laptopul dispune de o baterie decentă care oferă o autonomie generoasă. Puteți alege și o variantă pe alb sau albastru dacă vă doriți un laptop care să iasă mai bine în evidență, că doar cele negre nu mai sunt atât de atractive (sunt clasice).

Asus X541UV-GO1484 poate fi cadoul potrivit pentru persoana iubită și nu e nevoie de un buget foarte mare. Sunt și prezentări cu această serie nouă dar cred că vor fi îmbunătățiri pe viitor. Construcția mi se pare decentă pentru că acest laptop cântărește doar 2 kg.

Te-ar mai putea interesa