Asus X541UV-GO1483, laptop cu i3-7100U

Asus X541UV-GO1483 este un laptop de generație nouă dotat cu un procesor i3-7100U. Acesta e un procesor Kaby Lake U cu voltaj scăzut. Grație punctajului de 3777 puncte în benchmark acest model de laptop e unul foarte performant în sarcini office și multimedia.

Acest laptop vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani nu doar primim un laptop care arată bine, ci și unul care are performanțe demne de invidiat. Din imaginea alăturată puteți vedea că acest model e unul de culoare argintie cu tastatură chiclet (ergonomică, ușor de curățat și foarte rezistentă) și cu parte numerică în dreapta.


Pro

Ecranul acestui laptop e unul de 15.6 inci cu rezoluție HD (1366×768 pixeli), iar din această cauză o să puteți urmări filme de pe stream fără pierderi de detalii.
Stă bine la partea de memorie întrucât are 4GB memorie RAM și stocare de 500 de giga pe HDD. Dacă tot am menționat memoria ar fi bine să spun că placa video 920MX de la Nvidia e una cu 2GB memorie.
Portabilitatea e una decentă cu o greutate de 2kg și o baterie care ține vreo 4-5 ore.

Contra

Laptopul Asus X541UV-GO1483 nu beneficiază de unitate optică. Acesta nu e un neajuns prea important deoarece are o multiple de porturi care permit instalarea oricărui sistem de operare doriți.
Rezoluția ecranului putea fi una mai mare de tip 1080p (Full HD – 1920×1080 pixeli). Nu m-ar fi deranjat nici dacă ar fi avut panel IPS sau strat anti-glare.
Placa de rețea e una 10/100, dar nu e o problemă deoarece cea wireless e un standard N, adică foarte rapidă.

Concluzie

Dacă vreți un laptop pentru acasă, util la filme sau sarcini multimedia atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Prețul e ceva mai mare în comparație cu al altor modele care sunt dotate cu Pentium sau Celeron, dar un i3 Kaby Lake e mult mai performant și va face ca laptopul să fie de actualitate și peste 4-5 ani.

Lasă un comentariu