Asus X541UV-GO1201, laptop albastru cu difuzoare SonicMaster

Laptopul Asus X541UV-GO1201 arată destul de bine datorită culorii, finisajelor și construcției. Această serie oferă laptopuri pe mai multe culori – roșu, alb, maro, albastru. Nu sunt multe laptopuri atât de colorate care să fie atât de atractive. E foarte important ca un laptop să fie performant că doar nu vreți doar să navigați pe web. Procesorul e motivul pentru care veți alege un astfel de laptop deoarece e un Intel Skylake cu consum redus și performanțe decente. Un laptop dintr-o generație nouă are o greutate de maxim 2kg, dar și așa nu cred că-l veți lua tot timpul cu voi.

Prețul e decent dar depinde și de promoția disponibilă și de disponibilitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopurile multimedia au plăci video ceva mai bune dar și procesorul e foarte important indiferent ce veți face pe laptop. Configurațiile acestei serii sunt cam același și diferențele sunt chiar mici, dar diferența de preț e dată de procesor. Un model mai nou se folosește de o tehnologii mai avansate care-l fac mai eficient.

E dotat cu un ecran LED de 15.6 inci cu rezoluție HD Ready, dar pot fi variante care au rezoluție FullHD, dar prețul e ceva mai piperat. Chiar și laptopurile trebuie să mai avanseze și construcția e tot mai compactă cu fiecare generație (un bun exemplu e seria S510).

Păreri pro și contra

Sunt disponibile numeroase variante pe culori diferite, dar la interior sunt aceleași componente hardware. Deci prețurile ar trebuie să fie aceleași, însă depinde de disponibilitate și de cine sunt vândute. E mai accesibil decât un laptop cu Windows, pentru că nu se mai plătește licența de către producător. Calitatea audio e oferită de difuzoare SonicMaster cu tehnologie ICEpower care e standard pe noile laptopuri VivoBook Max.

Asus X541UV-GO1201 poate fi folosit de oricine deoarece e la fel ca un desktop doar că nu are nevoie de periferice sau de un monitor pentru că totul e incorporat. Mai trebuie doar să puneți un sistem de operare corespunzător – Windows 10. Instalarea e rapidă cu un stick USB 3.0 de tip C.

Te-ar mai putea interesa