Asus X541UV-GO1200, laptop pe culoarea alb

Laptop Asus X541UV-GO1200 e varianta pe culoarea alb dar sunt și configurații similare pe roșu sau maro, dacă nu vă doriți o serie diferită. Un laptop alb e mult mai vizibil și cred că o tastatură pe aceeași culoarea va fi pe placul vostru. Cred că-l doriți pentru că arată bine și are componente suficient de performante pentru a folosi orice aplicație office sau chiar să încercați din când în când jocuri. Configurația sa nu a fost concepută special pentru gaming, de aceea multe jocuri noi pot fi rulate la detalii minime (dacă vreți ca imaginea să fie fluentă).

Sunt și alternative mai accesibile dacă nu aveți nevoie de o așa configurație. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are o configurație clasică office cu capabilități multimedia datorită plăcii video și procesorului. Majoritatea laptopurilor de pe piață au componente similare – procesor Intel Core i3, 4GB RAM, hard disc de 500 GB și o placă video dedicată Nvidia GeForce. Generația și tipul acestor componente poate afecta semnificativ prețul laptopului. Merită să alegeți un laptop cu placă video dedicată deoarece poate rula anumite aplicații sau chiar jocuri (la detalii mici).

Comutarea de pe o placă video pe alta se face automat și autonomia nu va fi afectată cât timp îl țineți alimentat la priză. E prezentă o generația mai nouă de baterii care sunt mai performante – autonomie generoasă și suportă mai multe încărcări (până 700 cicluri de încărcare).

Păreri pro și contra

Oferă aceleași porturi și tehnologii wireless ca oricare alt laptop modern și nu trebuie mai multe porturi de același fel. Noua generație de laptopuri are port USB tip C și baterii cu mai multe cicluri de încărcare. Puteți folosi medii de stocare externe pentru a transporta mai ușor datelor și chiar pentru a instala sistemul de operare.

Asus X541UV-GO1200 are Windows 10 preinstalat, adică e mai accesibil decât alte variante pentru că producătorul nu mai trebuie să plătească licența. În prezentarea video de la final se poate vedea destul de bine cum arată această serie X541 pe alb și sunt destul de multe subserii.

Te-ar mai putea interesa