Asus X541UV-GO1199, laptop roșu pentru Ea

Laptopurile roșii sunt destul de puține pentru că nu oricine își dorește o astfel de culoare, iar Asus X541UV-GO1199 e un model de luat în calcul dacă vreți cadoul perfect pentru Ea. Bineînțeles, acest laptop se adresează oricui, poate că se asortează cu ceva obiecte din cameră sau poate că v-ați plictisit de modele pe negru. Acesta poate fi un bun laptop multimedia datorită procesorul și plăcii video dedicate. Pe acesta veți găsi instalat Endless OS, nu pot spune că nu e interesant, dar laptopul a fost conceput pentru a rula Windows 10.

Sunt destul de multe laptopuri care au aceste componente, dar poate că vă interesează mai mult culoarea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul de mai sus are un Core i3-6006U Skylake, adică vine cu o placă video HD Graphics 520 și tehnologie 14 nm (consumă destul de puțin). Are un ecran destul de bun pentru că puteți viziona conținut la calitate HD, contrastul e plăcut și unghiurile de vizibilitate sunt acceptabile că doar nu stați de la câțiva metrii față de ecran. Dacă confidențialitatea e importantă, puteți pune un filtru pe ecran.

Suportă maxim 12 GB RAM, dar pentru aplicații și navigare web nu e nevoie de foarte multă memorie. Plus că, noua memorie DDR4 e mai rapidă și cu un SSD decent instalat în locul HDD-ului, Windows 10 se va mișca decent (va porni în câteva secunde).

 

Păreri pro și contra

Configurația e destul de echilibrată, astfel că aveți un laptop cu o autonomie bună cu bateria nouă – de tip SuperBatt (până la 700 de cicluri de încărcare). Performanțele procesorului sunt suficient de mari pentru uz office, adică taskuri zilnice. Acesta poate rula chiar și jocuri, dar nu ca și un laptop de gaming deoarece are o placă video GeForce 920MX.

Indiferent de culoare sau componente, laptopul Asus X541UV-GO1199 dispune de aceleași dotări interesante, dar sunt și prea multe (unele dotări probabil că nici nu le veți folosi). Laptopurile sunt concepute pentru a fi o alternativă la un desktop, dar la capitolul performanță nu prea pot fi comparate (dacă luăm în calcul același buget).

Te-ar mai putea interesa