Asus X541UV-DM726, laptop cu Intel Core i5-7200U

Laptopul Asus X541UV-DM726 are unul dintre cele mai performante procesoare mobile office – Intel Core i5-7200U. E foarte important procesor indiferent cea ce faceți, iar o placă video dedicată e și ea importantă atunci când laptopul are un ecran FullHD. Puteți viziona conținut de calitate pe ecranul laptopului sau conectați un monitor sau televizorul cu ajutorul unui HDMI. Deci laptopurile pot fi folosite ca media playere portabile și pot fi puse pe comodă, dacă televizorul e pe perete.

Arată ca oricare alt model din serie și poate chiar ca un A541UV. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul e un Kaby Lake tehnologii numeroase care vor fi utile în fiecare zi, iar următoarea generație de procesoare e cea Refresh care are 4 nuclee în loc de două. Până atunci vă puteți mulțumi cu performanțele seriei actuale care e și accesibilă. Nu aveți nevoie de mai mult, adică de un Core i7 cât timp nu vă jucați jocuri. Decât să vă chinuiți să jucați jocuri recent lansate pe acesta, mai bine optați pentru un RoG Strix de la Asus.

Laptopurile office și multimedia sunt concepute pentru anumite sarcini și trebuie să ofere și o durată de viață decentă, în special dacă sunt și ușoare. Din numele său reiese că are Endless OS și trebuie să-l ștergeți pentru a pune Windows 10 (e cea mai bună opțiune cu drivere compatibile).

Păreri pro și contra

Autonomia unui laptop depinde și cum veți folosi un laptop, doar că acesta îl veți folosi pentru sarcini puțin mai grele că doar ați ales un Core i5. Prețul e corect ținând cont de componente și de dotări, iar concurența e aproape inexistentă. Nu orice brand oferă un ecran FullHD în acest buget și o construcție de numai 2 kg. E oferit și cel mai recent port USB – tip C, și în viitor vor fi prezente doar acest tip.

Asus X541UV-DM726 e unul dintre multele laptopuri ale acestei serii și spre deosebire de multe alte serii, aceasta se adresează oricui deoarece veți găsi variante chiar ieftine și altele ceva mai performante.

Te-ar mai putea interesa