Asus X541UV-DM1579, laptop alb cu i3 7100U

Laptopul Asus X541UV-DM1579 e unul apărut pe piață pe la sfârșit de 2018 și se remarcă prin prezența procesorului i3 7100U Kaby Lake, a culorii complet albe și a plăcii video de la Nvidia (una cu memorie dedicată). Din această cauză e un model foarte bun la sarcini multimedia.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și nu costă prea mult.
Din poza de alături puteți vedea că e un laptop complet alb ceea ce e pe gustul celora interesați de ceva ce să nu fie negru.


Avantaje

Culoarea sa e una unică, mai exact e vorba despre alb, fiind un notebook PC complet alb.
Ecranul chiar dacă e unul de 15,6 inci are rezoluție 1920×1080 pixeli, iar din această cauză filme FHD se vor putea vedea fără vreo pierdere de detaliu. Acest Vivibook are și o tehnologie care filtrează lumina albastră așa încât ochii dvs. să fie protejați de efectele dăunătoare ale acesteia.
Memoria RAM a acestui sistem e una de 4GB tip DDR4, iar dacă vreți să adăugați atunci se pot adăuga așa încât memoria maxim suportată e 8GB. Un avertisment ar fi că are doar un slot de memorie RAM care e ocupat cu cei 4GB.
Pentru stocare acest dispozitiv se folosește de un hard de 1TB care are 5400 rotații. E o capacitate destul de mare și suficientă inclusiv pentru cei care colectează filme.
Placa video dedicată e o GeForce 920MX cu 2GB memorie dedicată și va rula jocuri nu chiar așa de complexe fără vreo problemă.

Dezavantaje

Nu vine cu Windows preinstalat, ci are o distribuție Linux. Se poate instala Windows 10 de pe un stick USB.
Nu are nici SSD, dar i se poate instala în locul hardului.

Concluzii

Laptopuri precum acest Asus X541UV-DM1579 sunt adresate celora interesați de un dispozitiv care să arate bine, să aibă componente noi și să funcționeze fără reproșuri la orice sarcină.
Portabilitatea unui astfel de notebook e foarte bună cu o greutate de 2kg și o baterie care poate să țină și ore.

Lasă un comentariu