≡ Meniu

Asus X541UV-DM1579, laptop alb cu i3 7100U

Laptopul Asus X541UV-DM1579 e unul apărut pe piață pe la sfârșit de 2018 și se remarcă prin prezența procesorului i3 7100U Kaby Lake, a culorii complet albe și a plăcii video de la Nvidia (una cu memorie dedicată). Din această cauză e un model foarte bun la sarcini multimedia.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și nu costă prea mult.
Din poza de alături puteți vedea că e un laptop complet alb ceea ce e pe gustul celora interesați de ceva ce să nu fie negru.


Avantaje

Culoarea sa e una unică, mai exact e vorba despre alb, fiind un notebook PC complet alb.
Ecranul chiar dacă e unul de 15,6 inci are rezoluție 1920×1080 pixeli, iar din această cauză filme FHD se vor putea vedea fără vreo pierdere de detaliu. Acest Vivibook are și o tehnologie care filtrează lumina albastră așa încât ochii dvs. să fie protejați de efectele dăunătoare ale acesteia.
Memoria RAM a acestui sistem e una de 4GB tip DDR4, iar dacă vreți să adăugați atunci se pot adăuga așa încât memoria maxim suportată e 8GB. Un avertisment ar fi că are doar un slot de memorie RAM care e ocupat cu cei 4GB.
Pentru stocare acest dispozitiv se folosește de un hard de 1TB care are 5400 rotații. E o capacitate destul de mare și suficientă inclusiv pentru cei care colectează filme.
Placa video dedicată e o GeForce 920MX cu 2GB memorie dedicată și va rula jocuri nu chiar așa de complexe fără vreo problemă.

Dezavantaje

Nu vine cu Windows preinstalat, ci are o distribuție Linux. Se poate instala Windows 10 de pe un stick USB.
Nu are nici SSD, dar i se poate instala în locul hardului.

Concluzii

Laptopuri precum acest Asus X541UV-DM1579 sunt adresate celora interesați de un dispozitiv care să arate bine, să aibă componente noi și să funcționeze fără reproșuri la orice sarcină.
Portabilitatea unui astfel de notebook e foarte bună cu o greutate de 2kg și o baterie care poate să țină și ore.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu