Asus X541UV-DM1431T, model cu i3-7100U

Acest Asus VivoBook Max model Asus X541UV-DM1431T e un laptop apărut recent pe piață și de aceea e dotat cu procesor i3 Kaby Lake. Deoarece e dotat cu placă video cu memorie dedicată e vorba despre un laptop multimedia (pentru filme, jocuri nu prea solicitante etc).

E disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat foarte bun pentru acasă ori la lucru.
Din poza alăturată puteți observa că Asus X541UV-DM1431T e un model care arată bine și prezintă o construcție robustă. Vizual arată precum restul laptopurilor Asus din seria X541 și se poate vedea că tastatura e una chiclet (foarte ușor de curățat și ergonomică).


Plusuri

Portabilitatea acestui model e una ok, fiind vorba despre un laptop cu o greutate de 2kg (nu are unitate optică) și o baterie care ține undeva la 3-4 ore.
Porturile sunt foarte multe, cele mai importante fiind cele 3 USB-uri, HDMI și VGA. Conectarea la net se poate face prin wireless N sau LAN 10/100.
Poate fi utilizat din prima deoarece vine cu sistem de operare preinstalat, adică Windows 10 Home. E un sistem ok și nu cred că o să găsiți ceva mai bun.

Minusuri

Putea să aibă mai multă memorie RAM, adică 8GB. Are 4GB, dar se pot adăuga până la 12GB. Probabil nu au pus mai mulți RAMi deoarece cipul grafic GeForce 920MX are propria memorie de 2GB.
Ecranul nu e unul cu panel IPS, dar are rezoluție Full HD și strat anti-glare. E unul ok pentru navigat pe net, editat documente și filme. Dacă vreți să vedeți filme la dimensiuni mai mari atunci puteți conecta un televizor.

Verdict

Sunt puțin modele care să arate bine, dar acesta e unul care se prezintă premium din punct de vedere estetic și al componentelor folosite.
Lipsa unității optice nu e un dezavantaj întrucât această componentă nu e necesară. În ziua de azi totul poate fi descărcat de pe net ori instalat de pe memorii USB.

Te-ar mai putea interesa