Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X541UV-DM1431, laptop cu hard de 1TB

Laptopul Asus X541UV-DM1431 e unul dintre numeroasele modele FullHD oferite de acest brand și sunt foarte puține excepții care au un ecran diferit. E foarte important acest aspect dacă nu aveți un PC pe care să vedeți filme ori poate conectați televizorul prin cablu video. Imaginea e una de calitatea dacă oferă mai multe detalii, dar în acest preț nu vă puteți aștepta la un IPS cum am văzut pe multe laptopuri de gaming și nu numai.

Sunt destul de multe laptopuri similare, însă eu aș alege pe cel cu cel mai mare spațiu de stocare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Pe acesta găsim cel mai popular procesor i3, iar aici mă refer la seria Kaby Lake care a fost și e prezentă de mult timp pe piață. Toate procesoarele de laptopuri au plăci video integrată și doar în trecut au fost excepții, însă e mai bine să aveți acea placă video integrată pentru că e fiabilă.

Laptopul suportă cel mult 8GB iar voi vă puteți gândi la un astfel de upgrade pe viitor, însă nu sunt multe sloturi pentru upgrade cum am văzut la altele.

Cu fiecare generație vedem îmbunătățiri la capitolul conectivitate, sunt curios ce o să vedem anul viitor în plus sau în minus. Spun asta pentru că anul acesta am văzut tot mai multe laptopuri fără unitate DVD și porturi USB 2.0.

Păreri pro și contra

Noua generație de laptopuri oferă o autonomie bună, conectivitate cu USB 3.0 și tip C, ecran 1080p, un procesor mai eficient și multe altele. Bineînțeles, dacă aveți posibilitatea să luați un laptop mai performant, nu văd de ce nu ați face o astfel de alegere. Totuși, placa video dedicată devine inutilă dacă nu vă jucați jocuri. Filmele 1080p rulează foarte bine chiar și cu o placă video integrată, dar lucrurile stau diferit când conectați un televizor FHD sau Ultra HD la el.

Asus X541UV-DM1431 stă bine la multe capitolele dar mai e de lucru pentru a deveni cea mai bună soluție multimedia. Până la urmă e vorba de seria X care e și cea mai accesibilă, doar că poate avea un hardware variabil în funcție de buget.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu