Asus X541UV-DM1207, laptop cu SSD generos

Laptopul Asus X541UV-DM1207 e unul care chiar impresionează prin performanțe pentru că are componente hardware foarte bune. Mă refer în special la procesor și SSD, iar diferența de preț e mică în acesta și cel cu HDD. Eu aș alege pe cel de jos, fără cea mai mică ezitare, și nu e necesar un procesor de tip Core i5 ca totul să pornească rapid. Sunt și laptopuri fără unitate optică, dar acesta o are pentru ca voi să puteți instala cu ușurință Windows 10.

Arată la fel ca multe alte modele de la acest brand și cu nume similar, doar că la interior pot fi componente mult diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranul a devenit destul de important deoarece sunt foarte multe gadgeturi 4K pe piață, deci FullHD ar trebui să fie standard pe multe laptopuri. Nu are sens un ecran cu imagine 4K cât timp discutăm de o diagonală de 15 inci pentru că nu se vede mare diferență. Eu aș mai pune puțină memorie RAM pe acesta pentru ca procesorul să ruleze ceva mai bine. O memorie de 8GB e ideală indiferent pentru ce-l veți folosi, iar laptopuri de gaming au nevoie 16GB RAM și o placă video pe măsură. În general, configurațiile sunt bine construite în sensul că nu e prezent un procesor slab în comparație cu placa video dedicată.

Păreri pro și contra

Noile procesoare sunt ceva mai performante și nu pot fi chiar atât de accesibile, motiv pentru care laptopurile foarte ieftine au doar Intel Celeron și Pentium. Chiar dacă discutăm de un SSD, veți avea destul de mult spațiu de stocare pentru că nu se mai instalează SSD-uri mici. Prețul acestor componente a scăzut odată cu apariția memorie M.2, însă nu toate laptopurile le suportă. Designul e plăcut pe maro cu negru deoarece e o nuanță plăcută și tastele sunt ceva mai bine evidențiate.

Asus X541UV-DM1207 e un gadget destul de nou și care reprezintă cel mai bun înlocuit pentru actualul desktop deoarece nu are nevoie de periferic, dar pentru un plus de productivitate se poate conecta un mouse.

Te-ar mai putea interesa