Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X541UJ-DM432, laptop FullHD cu placă video dedicată

Asus X541UJ-DM432 face parte din cea maia recentă generație de laptopuri de la acest brand și nu e vorba de un model foarte scump, dar spre deosebire de multe alte modele, acesta are imagine 1080p, configurație multimedia și o greutate redusă – 2 kg. Laptopurile mai bine construite au o greutate mai redusă dar acest aspect depinde și de materialele folosite. Are un preț foarte bun pentru că nu are Windows preinstalat, ci are Endless OS. Spre deosebire de laptopul din clipul de la final, acesta e pe maro, dar finisajele sunt aceleași.

Sunt destul de multe laptopuri care au aceste componente doar că nu toate arată la fel de bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

 

Are cel mai nou procesor Intel Core i5 cu Intel HD 620, dar pentru jocuri e nevoie de o placă video dedicată ca GeForce 920M. Totuși, nu veți putea jocuri la detalii maxime și nici nu le puteți seta la rezoluție prea mare. Anumite jocuri cer plăci video mai bune cum sunt cele de tip GTX, dar și un procesor de tip HQ. Bineînțeles, find un gadget compact, aveți nevoie de un sistem de răcire eficient și doar laptopurile profesionale îl oferă.

 

Nu poate fi un laptop de gaming deoarece nu oferă multe sloturi pentru memorie RAM, dar și restul componentelor limitează performanțele. Poate fi folosit ca un desktop deoarece nu are nevoie de alte periferice, dar poate un mouse ar fi necesar pentru ceva mai multă precizie. Sistemul de operare actual nu e cel mai bun, iar voi puteți pune Windows 10 cu ajutorul unui stick USB.

Păreri pro și contra

Această serie arată destul de bine în special datorită culorii – maro, performanțele și autonomia sunt decente cu Intel Kaby Lake. Ecranul său e un punct forte și puteți viziona filme 1080p pe acesta sau chiar pe un televizor dacă aveți cablu HDMI (audio/video).

Asus X541UJ-DM432 e un gadget portabil care poate ține locul unui desktop și are cam la fel de multe porturi pentru a conecta diverse periferice. Unele periferice pot fi conectate chiar și wireless.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu