Asus X541UJ-DM430T, laptop cu i3 Skylake și Windows 10

Asus X541UJ-DM430T e un laptop de generație nouă dotat cu procesor i3-6006 (scoate 3147 puncte la benchmark) care-l face numai bun pentru sarcini multimedia. Are și placă video dedicată model GeForce 920M, iar pentru stocare se folosește de un SSD de 128 de giga.
Îl poți cumpăra pentru acasă sau la birou deoarece are un ecran anti-glare (ochii nu vor obosi dacă o să stai mult în fața ecranului) și multiple facilități business (Windows preinstalat, portabilitate bună, multiple porturi).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un laptop care se prezintă bine din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături poți vedea că acest laptop e unul care arată foarte bine. Împrumută elemente de design de la laptopurile Macbook.

Caracteristici

Modelul X541 e unul cu procesor din generația nouă – Skylake – placă video 920M și SSD. După caracteristicile sale puteți vedea că acest model e unul de top și că va face față celor mai costisitoare sarcini.
Procesorul i3 e de două ori mai performant decât un Pentium, iar din această cauză toate aplicațiile vor rula fluent.
Acest PC portabil vine la pachet cu două cipuri grafice, mai exact cu un Intel HD și cu Nvidia GeForce. În mod normal e utilizat Intel HD, iar când vă jucați ori aveți nevoie de mai multă putere video se va activa placa video de la Nvidia.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, greutatea scăzută (are 2 kg), memoria RAM DDR4, SSD-ul de capacitate mare și tastatura chiclet.
Dezavantaje ar fi că nu are procesor i7 și că nu are mai multă memorie RAM. Lipsa unității optice nu e un dezavantaj deoarece oricum nu vă ajuta la ceva.

Concluzie

Laptopul Asus X541UJ-DM430T e unul disponibil cu ecran de 15 inci care are rezoluție FHD, iar procesorul din dotare e unul i3 cu cip grafic integrat și placă video GeForce.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată acest model. E un laptop cu design caracteristic seriei X de la Asus disponibil pe o culoare negru-maro.

Te-ar mai putea interesa