Asus X541UJ-DM017, laptop cu i5-7200U și GeForce 920M

Dacă vrei un laptop multimedia cu portabilitate ok și cu un ecran care să aibă rezoluție Full HD vă recomand modelul Asus X541UJ-DM017. Se adresează celora interesați de un model care să dețină suficientă putere de procesare pentru jocuri sau aplicații costisitoare.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». E un model cu design specific laptopurilor VivoBook X541, fiind de culoare maro închisă.


Specificații

Vine cu un procesor i5-7200u care are 4706 puncte la benchmark, iar placa video GeForce 920M e una cu 2 giga memorie RAM bună la sarcini multimedia și jocuri nu prea sofisticate. Pentru jocuri mai complexe recomand un model cu i7.
Memoria sistemului e de 4 giga, suportând maxim 16. Probabil că 8 giga ar fi fost o capacitate recomandată întrucât mai nou acesta e standardul. Totuși e bine că memoria e una de tip DDR4.
Pentru instalarea sistemului de operare vine cu unitate DVD, dar eu recomand utilizarea USB-ului 3.0 întrucât va face ca sistemul să se instaleze mai rapid.
Pentru comunicații are rețea LAN, bluetooth, dar și wireless N. Nu ar fi stricat dacă ar fi avut wireless ac, acesta făcând posibilă descărcarea la viteze Gigabit.

Avantaje

Portabilitatea acestui model Asus X541UJ-DM017 e una peste medie deoarece vorbim despre o baterie care ține circa 4 ore și o greutate de circa 2 kg. Mai toate laptopurile Asus au această portabilitate, fiind vorba despre un avansa tehnologic în sensul că are componente care consumă tot mai puțin curent și care sunt tot mai mici (având și o greutate redusă).
Totul va rula fluent deoarece laptopul are SSD rapid, procesor i5 și placă video cu memorie dedicată.

Concluzii

Dacă ești interesat de un laptop care să se prezinte bine dpdv vizual atunci acest model ar fi recomandarea mea. Nu era rău dacă avea Windows, iar din această cauză eu vă recomand Windows 10 pe 64 biți instalat de pe o memorie USB 3.0.
Alături am pus un clip pentru a vă face o părere. Din acesta se poate vedea că e vorba despre un laptop foarte avansat care are chiar și BIOS interesant din punct de vedere vizual.

Te-ar mai putea interesa