Asus X541UA-GO840D, VivoBook cu i3

ASUS VivoBook X541UA-GO840D e un laptop performant adresat celora interesați de un model performant cu procesor i3 Skylake model i3-6006u. E dotat cu componente ok așa încât să ruleze cele mai complexe programe de editare text… acest model de notebook fiind unul de tip office.

Modelul ASUS X541UA-GO840D e un VivoBook al anului 2017 dotat cu procesor puternic, memorie RAM din plin și placă video capabilă.
Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat cu o autonomie a bateriei crescută de 3-4 ore, chiar dacă bateria are doar 3 celule.


Caracteristici

Procesorul din dotare e un i3 model 6006u scoate 3154 puncte la benchmark și se poate observa că e de două ori mai performant decât un Pentium.
Rețeaua e un complexă fiind vorba despre wireless N și LAN 10/100. Deci, netul va rula la viteze maxime.
E realizat din materiale ușoare așa încât laptopul să fie cât mai ușor, iar în acest fel se obține o greutate de 1,9 kilograme.
Are unitate optică cu care să se poată instala sistemul de operare, iar dacă vreți să instalați Windows 10 atunci vă recomand să o faceți de pe un stick USB.

Avantaje

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, disponibilitatea multiplelor porturi, că vine cu suport pentru Windows 10, procesorul puternic, consumul redus de curent și greutatea redusă.
Are toate conexiunile de care ai avea nevoie, mai exact USB, HDMI și cititor de carduri. Cititorul e util în cazul în care aveți o cameră foto ori un automobil care poate citi carduri și doriți să transferați diferite fișiere.
Prezența unității DVD e un alt avantaj întrucât mai nou laptopurile nu vin cu aceasta. Având DVD puteți instala sistemul de operare ori programe care sunt disponibile doar pe discuri.

De final

Concluzia mea legată de acest model ar fi că își merită banii întrucât e un model nou cu performanțe ok și portabilitate peste medie.
Din clipul de alături puteți vedea cum arată acest model, mai exact că e unul de culoare maro cu aspect caracteristic seriei X541.

Te-ar mai putea interesa