Asus X541UA-GO1375D, laptop ieftin cu Core i3 Skylake

Laptopul Asus X541UA-GO1375D pare a fi cel mai ieftin și elegant laptop de pe piață cu Intel Core i3. Bineînțeles, un laptop oferă o experiență plăcută deoarece nu mai are nevoie de periferice. Ecranul său mi se pare suficient de bun chiar dacă nu are cele mai bune caracteristici tehnice. Cam toate laptopurile accesibile au unghiuri de vizibilitate reduse, dar mai sunt și cele de tip IPS. Acest aspect are și avantaje, poate vă interesează confidențialitatea, adică nu vreți ca cei de lângă voi să vadă ce faceți.

Există și variante pe alte culori (maro) care arată la fel, doar zona din jurul tastaturii diferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Intel Core i3-6006U e prezent pe multe alte laptopuri deoarece nu e foarte scump și oferă un scor de 3100 de puncte în CPU Benchmark. Acesta e ideal pentru cei care nu vor să încerce jocuri, însă există configurații și cu plăci video GeForce 920 sau chiar mai noi. oricum, diferențele nu sunt așa de mari între modele modele succesive. Mult mai bune sunt plăcile video din seriile GT și GTX.

Nu putea avea un ecran 1080p în acest buget dar sunt laptopuri care oferă un ecran mult mai bun în acest buget. Totuși, acelea costă puțin mai mult și nu oferă același componente hardware. Poate că nici nu v-ar plăcea alt laptop, pentru că un laptop argintiu e mult mai plăcut decât unul negru.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine pe argintiu, dă impresia de laptop premium. Dotările sunt foarte bune pentru un laptop atât de ieftin și e prezent chiar și un port USB tip C. Are un preț atât de atractiv și pentru că nu vine cu Windows 10 preinstalat, iar placa de rețea nu e chiar atât de performantă.

Asus X541UA-GO1375D poate fi folosit chiar și pentru a reda filme sau seriale TV, deoarece nu e nevoie de o placă video dedicată. Acele plăci video sunt superioare celor integrate, doar că au un consum mai mare, deci autonomia va fi chiar pe jumătate atunci când vă jucați sau vizionați filme. Pentru cei care vor să vadă mai de aproape sau diferite unghiuri acest laptop, am pus prezentare de jos.

Te-ar mai putea interesa