Asus X541UA-GO1372T, laptop cu hard disc mare

Pentru cei care vor un laptop cu Windows licențiat și are să nu fie scump, Asus X541UA-GO1372T pare a fi o alegere bună dar sunt și laptopuri cu configurații similare în același buget. Nu aș putea spune că un laptop e mai bun decât altul, deoarece fiecare are alte necesități, bugetul nu e același și poate aveți un brand favorit care nu va dezamăgit niciodată. Noua generație de laptopuri arată bine, unele chiar au ecran FullHD, dar costă mai mult și această caracteristică reduce puțin din autonomie. Apropo baterie, e vorba de baterie de tip SuperBatt care oferă doar avantaje (autonomie bună, mai multe cicluri de încărcare și e ușoară).

Aș fi apreciat dacă s-ar renunța complet la unitate DVD că și așa are USBuri 3.0 sau chiar USB de tip C. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurațiile oferite de acest brand sunt echilibrate, adică nu veți găsi procesoare de gaming fără o placă video pe măsură. Bineînțeles, laptop de sus e conceput pentru o altă categorie de utilizatori. E foarte important să aibă componente din cea mai recentă generație, iar porturile să fie numeroase. Are chiar și tehnologii wireless pentru cei care vor să se conecteze fără fir la un periferice sau chiar la internet.

Conectivitatea e foarte importantă la orice gadget dar la un moment dat, mai toate laptopurile au toate porturile posibile. E și normal deoarece laptopurile necesită îmbunătățiri cu fiecare generație pentru a fi atractive.

Păreri pro și contra

Conectivitatea e foarte bună și nu are nevoie de multe porturi de același fel, ci cred că e de apreciat că are unul din fiecare tip. Doar din numele său puteți observa că are Windows 10 și ar fi fost mai accesibil dacă ar fi fost cu Endless OS sau Free DOS. Oricum, are nevoie de un sistem de operare nou care să ofere și drivere pentru componentele instalate.

Asus X541UA-GO1372T arată bine de aceea am și ales prezentarea de jos, iar pentru cei care nu și-l permit, le recomand varianta fără Windows 10 sau chiar cu i3 Skylake. Acest brand a demonstrat de ceva timp că poate oferi laptopuri competitive indiferent de buget.

Te-ar mai putea interesa