Asus X541UA-GO1262D, model Vivobook cu i3-6006U

ASUS VivoBook X541UA-GO1262D e un laptop roșu pentru cei interesați de ceva simplu cu ecran de 15,6 inci și cu procesor i3 din seria Skylake.
Se recomandă celora care vor un notebook care să arate bine și care să nu coste prea mult. Ar putea fi un excelent cadou pentru prietenă ori pentru o persoană interesată de un laptop special.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un PC portabil care poate fi utilizat la multiple sarcini, dar în speecial la cele office (filme, muzică, intrat pe Internet etc).


Avantaje

Modelul acesta vine cu un procesor i3-6006U care scoate 3166 puncte la benchmark și care are cip grafic Intel HD 520.
Are un hardware bun, per ansamblu, întrucât vine cu 4 giga memorie RAM tip DDR4. Se pot adăuga până la un maxim de 12 giga de memorie RAM.
Pentru stocare are un hard încăpător de 500 de giga.
Portabilitatea e una decentă întrucât modelul Asus X541UA-GO126D are o greutate de 1,9 kilograme și o baterie care ține vreo 3 ore.
Vine cu Eye Care prin care e redusă lumina albastră. Mai exact acesta e un mod de funcționare a ecranului, iar lumina albastră e redusă cu până la 33%.
Pentru a afișa imagini mai clare acest model are Asus Tru2Life, fiind o tehnologie care îmbunătățește calitatea clipurilor urmărite.

Dezavantaje

Ecranul nu e unul cu panel IPS și nici nu are rezoluție Full HD. Ecranele 1080p au început să fie standard, dar văd că nu și în cazul acestui model.
Nu are SSD, această componentă putând ajuta la accelerarea pornirii diferitelor aplicații și inclusiv a sistemului de operare.
Placa de rețea LAN e 10/100, deci fără suport Gigabit.
Porturie sunt plasate așa încât dai cu mâneca în ele. La capitolul porturi cei de la Asus nu au avansat în vreun fel.

Concluzie

Acest laptop din seria Vivobook Max are o baterie care furnizează o autonomie de 3 ori mai bună decât în cazul altor modele. Nu știu cum e posibil cu o baterie de 3 celule, dar na…
Per ansamblu e un laptop bun și îl recomand. Dacă mă uit la preț atunci se observă că prețul laptopurilor cu i3 e cam același pe parcursul a 3-4 ani.

Te-ar mai putea interesa