Asus X541UA-GO1258D, Vivobook cu i3-6006U și HD Graphics 520

Pentru cei interesați de un laptop office recomand modelul Asus X541UA-GO1258D care e un Vivobook de culoare roșie. Acesta are un procesor puternic model i3 6006U cu cip grafic integrat Intel HD.
Un model precum acest X541 se adresează persoanelor interesate de un notebook office cu o portabilitate ok deoarece are o greutate de 2 kg și o baterie care ține vreo 3 ore.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un notebook PC care se prezintă bine din punct de vedere vizual și care are un hardware la zi. Din imaginea alăturată se poate vedea că e un model de culoare roșie, iar din această cauză acest model se adresează celora interesați de un aparat de top care să arate unic.

Caracteristici

X541UA-GO1258D vine cu procesor din generația Skylake capabil de a scoate undeva la 3161 puncte la benchmark. E un procesor foarte puternic care beneficiază de voltaj scăzut și de două nuclee. Are integrat și cip grafic așa încât să puteți vedea filme HD ori să jucați diferite jocuri nu prea complexe.
Ecranul din dotare e unul de 15,6 inci cu rezoluție HD (1366×768 pixeli), iar claritatea imaginilor pe acesta e una foarte bună.

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, portabilitatea ok, hardul cu capacitate mare (500 de giga), memoria RAM DDR4 și procesorul rapid. (Dacă vreți să-i faceți upgrade atunci cel mai bine ar fi să-i puneți un SSD întrucât îl va face de 10 ori mai rapid)
Contra ar fi că nu are rezoluție FHD sau UHD. Nu ar fi stricat nici dacă ar fi avut procesor i7 de tip quad core.

Concluzie

Pentru cei interesați de un laptop cu portabilitate ok care să poată fi utilizat pentru filme HD, Full HD și navigat pe net recomand acest model. Nu vine cu sistem de operare preinstalat, iar din această cauză eu vă recomand să instalați Windows 10 întrucât va rula perfect.
Pentru a vă face o părere despre cum arată acest model am pus alături un clip cu acest laptop. E varianta argintie, dar e tot un Vivobook.

Te-ar mai putea interesa