Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Asus X541UA, hard disc de 1TB și software licențiat

Laptopul de mai jos Asus X541UA are Windows 10 preinstalat și se vede din numele său pentru că are acel T de la final. E vorba de o serie foarte populară care e prezentă de mult timp pe piață și oferă o mulțime de configurații atractive. Acesta e una ceva mai ieftină însă suficient de performantă pentru taskuri zilnice și aplicații. Evident, un laptop care nu are Windows 10 licențiat e mult mai atractiv ca preț însă tot trebuie instalat pentru a primi driverele compatibile.

Are un preț foarte bun pentru ce hardware oferă și ce sistem de operare e preinstalat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Această configurație are componente satisfăcătoare pentru taskuri zilnice, însă pentru jocuri aveți nevoie de ceva diferit și mă refer în special la o placă video mai bună decât cea integrată. Cu alte cuvinte, acesta face parte din segmentul office care e și cel mai popular. Mulți utilizatori preferă consola sau un PC pentru gaming, deoarece au un ecran mai mare.

Aveți la dispoziție un hard disc generos pe care puteți ține o mulțime de seriale sau alte tipuri de fișiere media. Chiar dacă e atât de compact, nu duce lipsă de porturi și se vede în partea stângă. Astfel, puteți folosi un mouse fără a da în cabluri sau perifericele conectate la el. Observ că acest nu mai are unitate optică, dotare care a devenit destul de inutilă.

Păreri pro și contra

E echipat cu unul dintre cele mai bune procesoare Intel și nu aveți nevoie de unul mai scump dacă vă rezumați strict la navigare, muzică și filme. Memoria RAM de 4GB pare să fie de ajuns chiar și pentru multitasking, însă poate că nu sunteți acel utilizator care stochează multe pe hard disc, deci aveți putea să-l schimbați cu un SSD mai rapid. Laptopurile au devenit tot mai portabile, însă nu se pot compara cu ultrabookurile de top.

Asus X541UA-DM2187T reprezintă cea mai bună alternativă la un desktop pentru că nu mai e nevoie de periferice, iar aici mă refer și la monitor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu