Asus X541UA-DM1955T, laptop cu i5, ecran FHD și Windows

Asus X541UA-DM1955T e un notebook PC care vine cu procesor i5 Kaby Lake și cu sistem de operare Windows 10. Nu are placă video cu memorie dedicată, dar are cip grafic Intel HD (model 620) care e destul de capabil în a reda filme la calitate Full HD.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care poate fi utilizat la sarcini multimedia, adică vizionat filme, editat documente și intrat pe net. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul acesta e unul cu aspect clasic al seriei X541.


Caracteristici

Laptopul X541UA-DM1955T e unul care vine cu dotat cu procesor i5 model 7200U și cu 4GB memorie RAM. Că tot am spus de memorie trebuie să mai spun de faptul că are stocare pe un hard de 1TB și că unitatea optică e DVD.
Portabilitatea aparatului e una ok întrucât greutatea e pe la 2kg, iar bateria ține vreo 3-4 ore.
Ca software are Windows 10, iar în opinia mea acesta e unul dintre cele mai bune sisteme de operare de pe piață venind cu cea mai bună productivitate posibilă.
Dacă vreți să-i puneți un Solid State Drive atunci o puteți face. Se poate pune în locul HDD-ului ori a unității optice prin intermediul unui HDD caddy.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi faptul că vine cu procesor rapid, multă memorie, portabilitate bună și fiabilitate excelentă. Un alt lucru bun e faptul că i se poate face upgrade (nu ar strica să-i puneți un SSD și eventual mai multă memorie RAM).
Contra ar fi că nu are procesor quad core și SSD.

Concluzie

Pentru cei interesați de un notebook pentru diverse sarcini recomand acest model întrucât vine la pachet cu cele mai noi tehnologii. În acest fel o să terminați treaba mai rapid și laptopul o să fie de actualitate și peste 3-4 ani.
Pentru a vă face o oarecare părere despre cum arată acest model vă recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa