Asus X541UA-DM1252, laptop alb cu memorie DDR4 2133 MHz

Laptopul alb Asus X541UA-DM1252 are o configurație bune, dar pe lângă aceasta mai aveți și un ecran cu o rezoluție mare pentru a vedea fiecare detaliu. Noile modele tind să aibă ecrane tot mai bune și e bine că se pune accent la acest capitol care a fost cam neglijat de mult timp. Bineînțeles, la acesta nu vom vedea cel mai bun ecran de pe piață însă e o alegere bună dacă vă place să vizionați un conținut mai de calitate.

Sunt destul de numeroase modelele colorate, adică care nu mai sunt pe negri și nici nu cred că mai sunt multe branduri care oferă astfel de variante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O memorie RAM la o frecvență de 2133 MHz lucrează mult mai bine și de multe ori chiar nu veți simți nevoia să o upgradați. Anumite procesoare funcționează în condiții optime cu 8GB, dar nu e obligatoriu.

Pentru orice tip de conținut video, laptopul se folosește de o placă video care poate fi integrată sau dedicată și nu e nevoie de ceva foarte scump dacă nu considerați că faceți mare lucru. Se folosește un hard disc destul de clasic și nu prea mai veți vedea cu capacitate mai mică de 1TB.

Conectivitatea nu mai e o problemă pentru noile laptopuri deoarece dispune de porturi numeroase și tehnologii wireless avansate, astfel că se pot folosi periferice fără fir.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine pe alb, în special că tastatura și rama ecranului nu sunt de altă culoare. Prețul e destul de atractiv pentru că nu are Windows 10 preinstalat și nici componente foarte scumpe. Procesorul Core i3 e destul de nou și chiar nu aș recomanda generația precedentă, cât timp îl aveți pe acesta și scorul de performanță e excelent. Cred că veți aprecia rezoluția mai mare a ecranului, deoarece se poate viziona conținut 1080p direct pe laptop fără a mai conecta un alt ecran extern.

Asus X541UA-DM1252 arată bine indiferent cum l-ați privi și se vede că e mult mai subțire decât generațiile anterioare, motiv pentru care cântărește numai 2 kg.

Te-ar mai putea interesa