Asus X541UA-DM1232T, laptop cu i3-7100U și Windows 10

Modelul Asus X541UA-DM1232T e unul de top pentru sarcini office. E dotat cu procesor i3 Kaby Lake model i3-7100U, iar pe partea de grafică se folosește de un cip grafic Intel HD 620. Poate fi utilizat fără probleme pentru jocuri simple, navigat pe net și filme Full HD.

Acest laptop vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din imaginea de alături puteți vedea că modelul acesta e unul care arată bine și care are culoare negru ciocolatiu (chocolate black). Tastatura e prezentă la acest laptop, chiar dacă tendința noilor modele premium e să se renunțe la acest accesoriu.


Pro

Software-ul e unul ok, fiind vorba despre Windows 10 Home. Din această cauză se poate utiliza din prima.
La capitolul porturi acest model vine cu HDMI, VGA, 3 USB-uri și LAN 10/100. Pentru conectarea la net se poate folosi wireless b/g/n deoarece nu e nevoie de cablu, ci doar de un router wireless.
Portabilitatea în cazul acestui model e una foarte bună deoarece vorbim despre o greutate de circa 2kg (având în vedere că are unitate optică) și o baterie care ține 3-4 ore.
Pe partea de memorie acest laptop are 4GB DDR4 ca memorie RAM și hard de 1TB la 5400 rotații.
Ecranul laptopului Asus X541UA-DM1232T e foarte bun întrucât are diagonală de 15 inci și rezoluție 1920×1080 pixeli.

Contra

Dacă sunteți interesați de un laptop pentru jocuri atunci acestea nu e. Nu are placă video cu memorie dedicată, iar SSD-ul lipsește (chiar dacă așa ceva se poate monta).
Memoria RAM e una suficientă, dar putea să fie 8GB.

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un laptop pentru acasă ori la serviciu atunci acest model ar fi recomandarea mea. Se adresează persoanelor cu un buget restrâns, dar care vor ceva de calitate.
E un model robust dotat cu tehnică de generație nouă și cu multe porturi. Procesorul i3 e unul dintre cele mai bune de pe piață și este exact ceea ce aveți nevoie pentru ca laptopul să fie actual chiar și peste 5-6 ani și să facă față sarcinilor fără sacadări.

Te-ar mai putea interesa