Asus X541UA-DM1225, model cu i5-7200U și SSD de 128GB

Asus X541UA-DM1225 e un laptop de generație nouă dotat cu procesor Kaby Lake, SSD și memorie DDR4. Se adresează celora interesați de un model pentru sarcini office sau multimedia. Chiar dacă nu are cip grafic cu memorie dedicată acest model e capabil de a reda filme HD sau Full HD.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop la zi cu tehnologia și care e foarte fiabil. Cine a mai avut un laptop Asus știe că sunt numărul 1 când vine vorba de fiabilitate.


Caracteristici

Modelul X541UA-DM1225 e unul cu ecran de 15,6 inci a cărui rezoluție e de 1920×1080 pixeli, iar pentru ca ochii să nu obosească are strat anti-glare. Pentru protecția ochilor cei de la Asus au integrat și ASUS Eye Care, această facilitate având rolul de a reduce lumina albastră.
Memoria RAM e de 4GB tip DDR4, iar pentru stocare are un SSD de 128 de giga. Această componentă are rolul de a accelera diferite sarcini întrucât are un timp de răspuns foarte mic.
Pe partea de conectivitate și porturi stă foarte bine deoarece are USB 3.0, USB C, card reader și bluetooth 4.0. Din păcate nu are wireless ac, ci doar n.

Avantaje

Printre lucrurile care le apreciez la acest model ar fi că nu costă mult, componentele noi, portabilitatea bună și că vine cu sistem de operare preinstalat (chiar dacă nu e vorba despre Windows 10).
Ar fi corect să spun și câteva din dezavantaje, adică faptul că nu are 8GB RAM și rețea Gigabit (pentru cei care au net de mare viteză – 1000Mbps).

Concluzii

Laptopul acesta e unul perfect pentru acasă, iar dacă veți dori să vedeți filme pe el atunci acestea se vor vedea foarte bine mulțumită rezoluției 1920×1080 pixeli și a panelului calitativ.
Din clipul de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest model și principalele sale avantaje.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Asus X541UA-DM1225, model cu i5-7200U și SSD de 128GB”

  1. Singurul minus cred ca e lipsa Windows. Eu am instalat pe el Windows 10 si zboara. Performantele ridicate cred ca sunt datorate procesorului i5 și SSD.
    Recomand.

Comentariile sunt închise.