Asus X541UA-DM1223, laptop cu i3-7100u, SSD și ecran FHD

Asus X541UA-DM1223 e un laptop al anului 2017 dotat cu procesor i3 Kaby Lake, ecran Full HD și SSD. Vă dați seama că are niște performanțe foarte bune, iar portabilitatea e și ea una mai mult decât ok deoarece laptopul are o greutate de 2 kg și o baterie care ține mai mult de 3 ore.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu tehnologie de ultimă generație. Din imaginea de alături se poate vedea cum arată, mai exact că are un design similar al laptopurilor din seria X, doar că acesta e negru cu maro.


Caracteristici

Notebook-ul de la Asus e unul cu procesor Intel i3 7100U care scoate circa 3900 puncte la benchmark și cip grafic Intel HD 620.
Ecranul e unul cu rezoluție 1920×1080 pixeli, panel TN și strat anti-glare.
Memoria RAM e de tip DDR4 și are o capacitate de 4GB. Dacă tot am precizat despre memorie trebuie spus că pentru stocare are un SSD de 256 giga.
Ca sistem de operare are Endless OS, dar poate fi înlocuit cu Windows 10 care-l puteți instala de pe DVD ori o memorie USB 3.0. Recomand varianta pe 64 bit de Windows și de preferat să aibă actualizările la zi.
Acest Asus din seria VivoBook Max nu se laudă cu o baterie care ține mult, ci care rezistă la mai multe cicluri de încărcare.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui laptop X541UA-DM1223 ar fi că arată bine, tehnologia de generație nouă și ecranul superb (diferența dintre HD și Full HD e de la cer la pământ).
Contra ar fi că nu are wireless ac și placă video cu memorie dedicată.

Concluzie

Dacă sunteți interesați de un laptop multimedia pentru acasă atunci acest model ar fi recomandarea mea. Chiar dacă cipul grafic e unul fără memorie dedicată o să vă puteți juca diferite jocuri nu prea complexe.
Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum se prezintă acest laptop și care sunt principalele facilități cu care vine la pachet.

Te-ar mai putea interesa