Asus X541NA-GO183, model cu Celeron N3350 și SSD

Asus X541NA-GO183 e un laptop scos pe piață la jumătatea anului 2017 care se evidențiază cu un procesor Celeron N3350, SSD de 128 de giga și 4 giga de RAM. Procesorul e unul care scoate 1158 puncte la benchmark, iar acest lucru presupune că laptopul e perfect pentru sarcini office cum ar fi navigat pe net, ascultat muzică și filme HD.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine ca design și care are componente de generație nouă. Construcția e una bine realizată și se poate vedea că e una premium ca aspect și din materiale de foarte bună calitate.


Caracteristici

Modelul Vivobook X541NA-GO183 e unul dotat cu procesor Celeron N3350 care are două nuclee și cip grafic Intel HD integrat.
Memoria RAM e de 4GB, iar tipul e DDR3. Eu zic că este o capacitate suficientă, fiind standardul zilelor noastre.
Ecranul e unul cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar diagonala e de 15,6 inci. Din păcate nu are strat anti-glare, ci doar glossy. Acest lucru are și avantajul său întrucât culorile sunt mai bune.
Greutatea laptopului e una de 2kg, fiind cu vreo 400 grame mai ușor decât laptopurile X din generațiile anterioare.

Avantaje

Stă bine pe partea de conectică întrucât are bluetooth, wireless N, USB 3.0, HDMI și altele.
Portabilitatea aparatului e una ok întrucât vorbim despre o greutate de 2 kilograme și o baterie care ține vreo 3-4 ore.
Poți scrie ușor deoarece tastatura e de tip chiclet. Sunetul scos de taste nu e deloc deranjant, iar printre taste e ușor de curățat.
Dispune de unitate DVD care facilitează instalarea rapidă a sistemului de operare ori a programelor. (Eu recomand să instalați Windows 10).
Stocarea e de tip SSD, beneficiul fiind rapiditatea și silențiozitatea. Dacă vreți mai multă stocare atunci puteți conecta un hard extern la unul din porturile USB.

Concluzie

În cazul în care ești interesat de un laptop pentru acasă așa încât să te poți uita la filme pe stream și să asculți muzică îți recomand modelul de față.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum se prezintă acest model.

Te-ar mai putea interesa