Asus X541NA-GO169, laptop cu Celeron N3350 și SSD

Asus X541NA-GO169 este un laptop apărut pe piață de curând și se remarcă prin hardware-ul bun și faptul că e fiabil. Procesorul din dotare e un Celeron dual core ajutat în sarcini mai complexe de cei 4GB memorie RAM. Stocarea acestui dispozitiv se face pe SSD cu capacitate de 256GB.

Modelul acesta de laptop e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acest cost primim un laptop office cu tehnologii care fac ca bateria să țină mult, iar greutatea să fie cât mai redusă. Puteți vedea din imaginea de alături că acest model e unul care urmărește designul seriei X541.


Avantaje

Modelul Asus X541NA-GO169 e unul al anului 2018, iar bateria lui e una care ține undeva la cel puțin 4 ore. Împreună cu greutatea de 2kg acest laptop e unul cu o autonomie deosebită.
Stocarea se face pe Solid State Drive, iar din această cauză laptopul o să pornească mai rapid.
Ecranul de 15,6 inci e unul clar cu rezoluție 1366×768 pixeli. Va fi perfect pentru filme HD din diverse surse. În acest sens va ajuta foarte mult și placa video Intel HD 500.
O caracteristică legată de ergonomia ecranului este Eye Care prin care se filtrează lumina albastră.

Dezavantaje

Placa de rețea LAN e una 10/100, iar acest lucru înseamnă că internetul nu va fi la fel de rapid precum cel pe plăcile Gigabit.
Sistemul de operare nu este Windows 10, ci Linux. Din această cauză recomand să instalați Windows 10 64 bit.
Nu dispune de unitate optică tip DVD, dar sistemul de operare poate fi instalat de pe un stick USB 3.0 ori o unitate optică externă.

Verdict

Modele precum acesta sunt perfecte pentru sarcini office, iar din această cauză nu o să întâmpinați probleme în navigat pe net, vizionat filme HD ori ascultat muzică.
Brandul Asus este unul asiatic, iar produsele lor sunt unele populare la nivel global. Acest lucru se datorează faptului că au o fiabilitate foarte bună și un cost de achiziție competitiv.

Te-ar mai putea interesa