Asus X541NA-GO017, laptop cu Intel HD Graphics 500

Laptopul Asus X541NA-GO017 pare a fi o soluție ideală pentru cei care vor o alternativă la un desktop, pentru că nu le plac cablurile de pe birou. Tot e nevoie de un mouse pentru un plus de productivitate, deoarece e greu să folosiți doar touchpadul. Dacă îl folosiți mai mult acasă, atunci puteți să conectați încărcătorul. Astfel nu mai trebuie să fă faceți griji de autonomia sa, iar în cazul laptopurilor de gaming/multimedia, performanțele vor crește.

Sunt destul de multe laptopuri care ar putea fi alternative la acesta și puteți lua în calcul . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un astfel de laptop are componente decente: Celeron N3350 cu placă video Intel, memorie RAM de 4GB, hard disc de 500GB. Unele laptopuri oferă o placă video suplimentară și chiar un SSD, pentru un plus de performanță dar acestea depind și de construcția laptopului. Are un ecran clasic cu diagonală de 15.6 inci, iar rezoluția e de 1366 cu 768 pixeli. La modelele peste 2000 de lei veți putea avea chiar și un ecran FullHD.

Orice dotare în plus sau componentă mai bună influențează prețul și de cele mai multe ori prețurile sunt justificate. Arată cam la fel ca și modelele Vivobook Max performante, dar sunt diferențe minore la dotări. Merită să luați un laptop performant dacă îl vreți pentru voi și veți încerca din când în când un joc sau o aplicație de editare.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu are cele mai grozave componente, de cele mai mult ori sunt de ajuns pentru ce-l veți folosi. Pentru navigare web, aplicații și filme nu e nevoie de mai mult. Lucrurile se complică atunci când vreți să jucați un joc 3D deoarece e nevoie de cel puțin un Core i3 și o placă video dedicată.

Asus X541NA-GO017 arată destul de bine, de aceea am ales să pun și o prezentare la final cu un laptop similar. În funcție de serie, componentele pot fi diferite, de aceea prețurile pot diferi cu mult iar diferența majora va fi la procesor, care e și cea mai importantă componentă.

Te-ar mai putea interesa