Asus X541NA-GO012T, laptop cu Intel N4200 și Windows 10

Laptopurile mai accesibile au componente pe măsură pentru a putea înlocui un PC mai vechi, iar Asus X541NA-GO012T e un foarte bun exemplu pentru că nu mai necesită instalarea ulterioară a sistemului de operare. Din poza de jos se vede combinația de maro cu negru care e destul de plăcută și pot fi chiar variante pe alte culori. Dacă vă depășește puțin bugetul, atunci căutați unul fără Windows 10, adică nu are acea terminație T. În final, tot trebuie să puneți acest sistem de operare pentru a vă bucura de performanțele sale.

Nu putea fi prea accesibil deoarece vine cu Windows 10 preinstalat, adică are software licențiat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Asus X541UV DM729

Pe lateral sunt poziționate porturile sale și toți producătorii le pun pe partea stângă unde nu deranjează, pentru că veți folosi un mouse. Eu aș opta pentru unul wireless că și așa laptopurile au bluetooth, dar e inclus în pachetul mouse-ului și un adaptor. Are și o unitate optică care nu cred că va mai fi pe următoarele generații pentru că e inutilă.

Mai sunt și alte serii care arată la fel ca și aceasta, doar că hardware-ul poate diferi în funcție de buget. Depinde și cât sunteți dispuși să cheltuiți pe un laptop.

Păreri pro și contra

Spațiul oferit e destul de mare și poate fi extins cu un hard disc extern sau optați să-l înlocuiți pe cel intern. Memoria RAM actuală e satisfăcătoare și chiar nu aveți ce să-i reproșați, iar sistemul de operare nu consumă atât de multe resurse. Procesoarele Quad Core sunt tot mai populare datorită specificațiilor, depinde și de serie. N4200 nu e cea mai bună soluție multimedia ori pentru gaming, e excelent pentru taskuri zilnice pentru că e eficient. Placa video Intel poate rula fără probleme filme 720p, dacă nu aveți alt gadget pentru a rula conținutul media.

Din numele său reiese că Asus X541NA-GO012T face parte dintr-o serie nouă care oferă chiar și un software preinstalat. Chiar dacă nu discutăm de cel mai avansat model, aveți cele mai populare porturi pe acesta.

Te-ar mai putea interesa