ASUS X541NA-GO011, laptop cu procesor Celeron N3350 de culoare Aqua Blue

ASUS X541NA-GO011 este un laptop cu ecran de 15,6 inci și cu procesor Celeron N3350 (e un procesor dual core decent care scoate 1139 puncte la benchmark) numai bun la sarcini office.
Având o culoare mai specială – aqua blue – pot spune că se adresează celora interesați de un laptop cu aspect unic și cu performanțe bune (văzut filme HD, navigat pe net și ascultat muzică).

Modelul X541NA vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop care se prezintă bine din toate punctele de vedere.


Facilități

Vine cu „Eye Care” despre care se poate spune că reduce lumina albastră cu până la 33%, iar în acest fel ochii sunt protejați de efectele dăunătoare ale luminii albastre.
Bateria e una care ține vreo 3-4 ore (depinde de ce faceți pe laptop) și e una destul de durabilă întrucât oferă până la 700 de cicluri de încărcare… nu doar o autonomie de 3 ori mai bună decât a bateriilor standard.

Avantaje

Are un ecran clar, prietenos cu ochii (e anti-glare și cu Eye Care) și cu rezoluție mare 1366×768 pixeli.
Memoria RAM standard e de 4 giga, iar eu zic că e mai mult decât suficient pentru a putea rula orice fără lag.
Vine cu unitate DVD care e foarte utilă instalări sistemului de operare.

Dezavantaje

Procesorul nu e cel mai rapid, dar e bun pentru un laptop care va fi utilizat la browsing (navigat pe net).
Nu are SSD, dar i se poate în locul HDD-ului ori a unității DVD.
Pe partea de rețea are placă de rețea 10/100, iar cea wireless nu e ac, ci doar N. Ar fi fost bine să aibă suport Gigabit pe LAN, chiar dacă procesorul nu duce mai mult de 300 Mbps.

Concluzie

Dacă vreți un laptop care să se prezinte bine dpdv vizual și al caracteristicilor vă recomand acest Vivobook Max.
Din clipul de alături vă puteți face o părere despre cum arată modelul. Nu știu dacă se poate vedea din clip, dar acest laptop e unul cu tastatură chiclet, adică o tastatură ușor de folosit și întreținut.

Te-ar mai putea interesa