Asus X541NA-GO008, laptop de 15 inci accesibil și portabil

Laptopul Asus X541NA-GO008 face parte dintr-o serie destul de populară doar că aceasta are cele mai accesibile componente. Dacă nu-l vreți pentru sarcini grele, atunci nici nu aveți nevoie de un laptop mai scump. Acesta poate fi folosit pentru navigare web, redare de conținut media și programe office. Laptopurile cu procesoare mai bune pot avea și placă video dedicată, care poate fi folosită pentru a rula jocuri 3D. dacă nu vă interesează acest aspect, atunci nu merită să dați acei bani în plus.

Sunt destul de multe laptopuri care concurează cu acesta și mă refer și al cele cu Intel Pentium (diferențele de performanță sunt mici). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul e cel mai important, iar în acest caz e vorba de un Celeron N3350 cu placă video Intel HD. Acesta e cel mai accesibil model dar poate fi de ajuns pentru ce-l veți folosi. În rest, laptopul are suficientă memorie RAM de tip DDR4 și un spațiu generos pentru fișiere media, aplicație și ceva jocuri mai simple (cerințe hardware modeste).

Un astfel de laptop poate fi folosit de oricine și dacă nu vă place sistemul de operare actual, îl puteți înlocui cu Windows 10. Îl puteți instala rapid și cu un stick USB 3.0 că doar laptopul are acest tip de port. Laptopurile din generați nouă sunt mai portabile, adică au o greutate de numai 2kg. Se pot pune desene animate pentru cei mici dacă nu vreți un televizor în dormitorul copiilor și laptopul nu are nevoie de difuzoare sau alte tipuri de periferice.

Păreri pro și contra

Un laptop cu configurație modestă nu are o construcție prea sofisticată, motiv pentru care greutatea laptopului e redusă. Arată bine pe maro, dar există variante și pe alte culori dar nu pot oferi chiar aceleași componente.

Asus X541NA-GO008 e un model care nu costă mult dar oferă multe dotări utile și chiar nu mai aveți nevoie de un desktop cu un așa laptop. Merită să-l luați dacă nu aveți un alt gadget portabil cu Windows 10 prin casă, că doar nu costă așa de mult.

Te-ar mai putea interesa