ASUS X540YA-XX017D, laptop cu procesor E1-7010

ASUS X540YA-XX017D e un laptop office cu procesor AMD E1 (performanțele acestui procesor sunt echivalente unui Celeron deoarece are 957 puncte la benchmark), ecran de 15 inci.
Un notebook PC precum acesta se adresează celora interesați de un aparat care nu doar arată bine, ci care să se descurce de minune în sarcini office (vizionat filme, muzică și browsing).

Modelul acesta X540YA-XX017D vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual și hardware. Din poza de alături puteți vedea cum arată acest model, iar despre faptul că laptopul din poza are Windows trebuie spus că modelul de față vine fără sistem.


Avantaje

Are o portabilitate decentă cu o greutate de 2 kg și o baterie de 3 celule care ține vreo 2-3 ore. (Nu stă rău la acest capitol, dar nici nu ar fi stricat dacă ar fi avut o greutate de undeva la 1 kilogram și o baterie care să țină 5 ore).
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, iar pentru ca totul să se vadă mai clar e și glare.
Memoria RAM e de 4 giga, iar acest lucru e în avantajul nostru întrucât acesta e standardul și ne va ajuta ca totul să funcționeze fluent.
Grafica e una integrată, fiind vorba despre Radeon R2 care e destul de bună pentru filme HD.
Are unitate DVD pentru instalarea OS-ului, dar tot mai rapid cred că se poate instala de pe un stick USB.
E dotat cu o mulțime de porturi printre care aș enumera HDMI, USB și VGA. Cred că ar trebui să menționez că pe partea de comunicații are rețea 10/100, bluetooth și wireless N.

Concluzie

Pentru cei interesați de un laptop pentru acasă cu care să intre pe net și să se uite la filme recomand acest model.
Procesorul nu e cel mai bun de pe piață, dar nici cel mai rău și-ți vei face treaba rapid cu el. Dacă vreți să-l faceți mai rapid probabil că cel mai bine ar fi să înlocuiți hardul cu un SSD.
Din clipul de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest model.

Te-ar mai putea interesa